04 / 05 / 2024

Sincan yenileme projeleri

Sincan yenileme projeleri

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri hızla devam ediyor. Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. İmar projeleri tamamlanan çalışmalarda vatandaş görüşmeleri de hızla yapılıyor.

12 soruda TOKİ Ankara Sincan 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Sincan Yenipeçenek ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci bugün gece saatlerinde başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında Ankara'da da yeni konutlar hayata geçirecek. Peki TOKİ Sincan Yenipeçenek projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

Hilton İstanbul Bosphorus baştan yaratılacak!

Hilton Grubu’nun, ABD dışındaki ilk oteli olan Hilton İstanbul, 50 milyon dolarlık yenileme projeleri için pazarlık masasında. Hilton Bölge Müdürü Armin Zerunyan yaptığı açıklamada Doğan Grubu’nun da değişime sıcak baktığını belirtti.

TOKİ Sincan'daki bin 250 konutu satışa çıkardı!

TOKİ, kentsel yenileme uygulaması kapsamında Ankara Sincan Saraycık Mahallesi'ndeki bin 250 konutu satışa çıkardı. Aylık taksitlerin bin 184 TL'den başladığı konutlar için başvurular 1 Kasım'da başlayacak.

Antalya'nın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresi değişiyor. 

Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz ilerliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresini değiştiriyor.

Bağdat Caddesi'nde kentsel yenileme projeleri arttı!

Kentsel yenileme projeleri, yarım kalmış binalar ve boş mağaza sayılarındaki artış, geçen yıl Bağdat Caddesi'nde ziyaretçi sayısının yüzde 27 azalmasına sebep oldu.

TOKİ Sincan Saraycık'ta sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Ankara Sincan Saraycık Mahallesi 1. Bölge 1. Kısım Kentsel Yenileme Projesi için sözleşme dönemi başlıyor.

30 soruda TOKİ Ankara projeleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut üretimini hız kesmeden sürdürüyor. TOKİ'nin Ankara Sincan ve Mamak'ta konut satışları devam ediyor. İşte, 30 soruda TOKİ Ankara projeleri... 

TOKİ Sincan Saraycık 2. Bölge 1. Etap ihalesi 26 Eylül'de!

TOKİ'nin Ankara Sincan'da başlattığı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında inşa edeceği Sincan Saraycık 2. Bölge 1. Etap'ın ihale detayları belli oldu. Projenin ihalesi 26 Eylül'de yapılacak.

Sincan Saraycık Kentsel Yenileme Projesi'nin ihalesi yarın!

Ankara Sincan Saraycık Kentsel Yenileme Projesi 2. Bölge 2. Etap ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Proje kapsamında 891 konut, 3 ticaret merkezi, bir ibadethane ve otoparkı inşa edilecek.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Trabzon'da kentsel dönüşüme 950 milyon TL ödeme yapıldı!

Trabzon'da devam eden kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri kapsamında bin 645 bina kamulaştırılarak hak sahibi 11 bin 769 kişiye yaklaşık 950 milyon liraya ödeme yapıldı. Bu projelerle birlikte Trabzon şehri daha modern bir görünüme sahip oldu.

Trabzon'da kentsel dönüşüme 950 milyon TL harcandı!

Trabzon'da 12 yılda kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri kapsamında bin 645 bina kamulaştırılarak, hak sahiplerine 950 milyon liralık ödeme yapıldı

Sincan yenileme projeleri Haberi

Sincan yenileme projeleri

KENTSEL Yenileme görüşmeleri hızla devam ediyor. Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerinde 3 yıldır devam eden çalışmaların sonuna gelindi. 


TOKİ tarafından yapılacak olan Kentsel Yenileme çalışmalarında hak sahipleri ile görüşmeler sürüyor. 9 etapta tamamlanacak olan görüşmelerin ilk etap görüşmeleri tamamlandı. 

2 etap görüşmelerine başlayan yetkililer, 1030 hak sahibi ile daha görüşecek. 30 Kasım'a kadar 2. etap görüşmelerini de tamamlamayı planlayan yetkililer, en kısa sürede görüşmeleri tamamlamayı umduklarını söyledi. 


SİSTEMLİ VE DÜZENLİ GÖRÜŞMELER 


9 etapta tamamlanacak görüşmelerde toplamda 4800 hak sahibi ile görüşülecek. Saraycık Mahallesi"nde bulunan 2836 Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde ise 1964 hak sahibinden muvafakat alındıktan sonra yenilemenin startı verilecek. Grup grup görüşmelere çağrılacak olan hak sahiplerinin hangi grupta yer aldıklarını öğrenmeleri için ise Sincan Belediyesi, Kentsel Yenileme Görüşme Ofisi, Ulubatlı, Fatih ve Saraycık Mahalle...