23 / 07 / 2024

sındırgı belediye binası projesi

sındırgı belediye binası projesi

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde yeni belediye binasının haziran ayında hizmete gireceği bildirildi. Belediye hizmet alanının 74 mahalleye çıkmasıyla birlikte yetersiz kalan eski bina yıkılmış ve yeni hizmet binasının temeli geçen ağustos ayında atılmıştı

Mudanya belediye binası meydana gelen 5.1'lik deprem sonrası tahliye edildi!

Mudanya belediye binası 5.1 büyüklüğündeki depremin meydana gelmesinin ardından tedbir amaçlı tahliye edildiği belirtildi. Başkan Türkyılmaz, "Yıkım kararını daha önce almıştık ama bu depremle bu taşınmanın ve belediye binası yapılmasının hızlandırılması gereken bir sürece girdik." dedi.

TOKİ Balıkesir Sındırgı’da ucuz 2+1, 3+1 daireler 2 bin 280 TL taksitle!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Deprem riski taşıyan Keşan Belediye Binası tahliye edilecek!

Edirne Keşan'da yer alan eski belediye binası hakkında deprem riski taşıması nedeniyle tahliye kararı alındı.

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

İzmir Büyükşehir Belediye binasının yerine meclis binası yapılacak!

30 Ekim'de İzmir depreminde orta derece hasar alan İzmir Büyükşehir Belediye binasının yıkılıp, yerine meclis binası yapılmasına karar verilmişti. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Altan Altın, bugünkü köşe yazısında bu kararı kaleme aldı.

İzmir Bergama Belediye binası yıkılacak!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında  yapılan çalışmalarda riskli olduğu saptanan Bergama Belediye binası için yıkım kararı alındı.

Balıkesir Sındırgı'da 14.3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Sındırgı Belediye Başkanlığı, Balıkesir Sındırgı Kurtuluş Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Avcılar Belediye binası yıkılıyor!

1999 Marmara depreminde hasar görünce güçlendirilen Avcılar Belediye binası için yıkım kararı alındı. 40 yıllık olduğu vurgulanan belediye binasının bugünden itibaren kademeli olarak tahliyesine başlandı.

TOKİ Balıkesir Sındırgı 2. Etap'ta 52 konut satışa çıktı!

TOKİ Balıkesir Sındırgı 2. Etap 668 konut projesinde yer alan 52 adet daireyi satışa çıkardı. Açık satışa sunulan dairelerin fiyatları 219 bin 547 TL'den başlıyor...

TOKİ Balıkesir Sındırgı 2. Etap son başvuru tarihi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Sındırgı 2. Etap projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Balıkesir Sındırgı konut projeleriyle değerlendi!

Balıkesir Sındırgı’nın AK Partili Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, bölgenin yeni konut projeleriyle 5 kat değer kazandığını kaydetti. Yavaş, bu projelerle marka kent olacaklarını söyledi.

TOKİ Balıkesir Sındırgı 2. Etap projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Sındırgı 2. Etap projesinde yer alan 71 adet konut satışa çıktı.

sındırgı belediye binası projesi Haberi

sındırgı belediye binası projesi


Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde yeni belediye binasının haziran ayında hizmete gireceği bildirildi. Sındırgı'da büyükşehir kapsamında belediye hizmet alanının 74 mahalleye çıkmasıyla birlikte yetersiz kalan eski bina yıkıldı ve yeni hizmet binasının temeli geçen ağustos ayında atıldı. Hummalı bir çalışmayla binanın kaba inşaatının kısa sürede sona erdiği açıklandı. İnşası biten hizmet binasında incelemelerde bulunan Başkan Yavaş, yeni binanın engelli ve yaşlı vatandaşlar düşünülerek düzayak yapıldığını ifade etti. Termal turizm merkezinde değişimin her alanda hissedildiğini ifade eden Başkan Yavaş, "Yıkılan bina, 1962 yıllarında yapılmıştı. Bugün 4 katlı ve 2 bin metrekare alanda engelli vatandaşların da düşünülerek çift asansörü bulunan, nikah ve toplantı salonu olan, Sındırgı mimarisinin özelliklerini taşıyan belediye binasında çalışmalar son hızla devam ediyor. Şu anda kaba inşaatı bitmek üzere. Haziran...