05 / 05 / 2024

sinerji istanbul yeni kampanyası

sinerji istanbul yeni kampanyası

Sinerji İstanbul Rezidans projesi Anadolum İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Fiyatların 139 bin TL'den başlangıç gösterdiği Sinerji İstanbul Rezidans projesinde mobilya ve beyaz eşya hediye...

İstanbul Yeni Havalimanı Çatalca'daki konut fiyatlarını artırdı!

İstanbul Yeni Havalimanı bölgedeki konut fiyatlarını artırdı. Satılık konutların metrekare fiyatlarında son 4 yılda en büyük değişim Çatalca'da görüldü. İlçede fiyatlar yüzde 42,2 oranında yükseldi. 

İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim'e yetişecek!

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Yeni Havalimanı ile ilgili açıklamalarda bulundu. İstanbul Yeni Havalimanı ilk etabının 29 Ekim'de düzenlenecek törenle hizmete alınacağını hatırlatan Ekşi, çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini söyledi. 

ABD'li şirkete İstanbul Yeni Havalimanı'ndan arazi tahsisi!

İstanbul Yeni Havalimanı Arazi Tahsis ve Sözleşme İmza Töreni düzenlendi. ABD merkezli UPS, tamalandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’na yeni tesis açacağını duyurdu.

Havacılık sektörü İstanbul Yeni Havalimanı ile uçacak!

DHMİ Genel Müdürlüğü, Uçak, Yolcu, Yük Serisi ve Tahminleri Raporu güncellendi. Verilere göre, İstanbul Yeni Havalimanı'nın da etkisiyle Türkiye'de havayolunu kullanan yolcu sayısının 2020'de 250 milyona yaklaşması öngörülüyor...

İstanbul Yeni Havalimanı'na kadın imzası!

29 Ekim'de açılışı gerçekleştirilecek olan mega proje İstanbul Yeni Havalimanı şantiyesinde birçok kadın çalışan bulunuyor. Şantiyede mühendis ve mimar da dahil her birimde kadın çalışan var. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nı 360° gezmek ister misiniz?

İnşaat çalışmalarında sona gelinen ve resmi inişin de yapıldığı İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim'de açılacak. Dev projeyi hayata geçiren İGA, İstanbul Yeni Havalimanı'nı sanal alanda 360³ gezme imkanı sunuyor. İşte proje böyle olacak...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı ne olacak?

İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı hakkında açıklama yapan Bakan Arslan, "İsim konusuna gelince Recep Tayyip Erdoğan niye olmasın?" dedi...

İstanbul Yeni Havalimanı'nda 225 bin kişi çalışacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "İstanbul Yeni Havalimanı'nda 225 bin kişi çalışacak, TÜPRAŞ'ın tam 45 katı. Dolaylı 1,5 milyon insana istihdam sağlanacak." dedi..

İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi, TRT World dünyaya duyuracak!

Dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı projesi olma özelliğine sahip olan İstanbul Yeni Havalimanı'na bu akşam yapılacak tarihi iniş TRT World'den tüm dünyaya canlı yayınla duyurulacak...

BBC İstanbul Yeni Havalimanı'nı öve öve bitiremedi!

Dünyanın en büyüklerinden biri olacak olan İstanbul Yeni Havalimanı, dünya çapında yayın yapan kanalı BBC World News’dan övgü üstüne övgü aldı.

THY ve HAVAŞ, İstanbul Yeni Havalimanı için anlaştı!

THY ile TGS'deki ortağı HAVAŞ arasında, İstanbul Yeni Havalimanı için anlaşmaya varıldığı bildirildi...

İstanbul Yeni Havalimanı'nda tarihi an!

İstanbul Yeni Havalimanı'nda tarihi an yaşandı. Yüzde 90,5'i tamamlanan Yeni Havalimanı'nda biten pist için seyrüsefer cihazlarının testleri için pistin üzerinde DHMİ'ye ait Cessna uçağı ilk kontrol uçuşunu yaptı...

İstanbul yeni havalimanı 26 şeritli yollarla çevrilecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yapımı süren Kuzey Marmara Otoyolu’nda incelemeler yaptı. Yeni havalimanına ulaşımı kolaylaştırmak için yapılan çalışmalar sonucunda havalimanı çevresinde toplamda 26 şeritli yolların olacağını belirtti.

sinerji istanbul yeni kampanyası Haberi

sinerji istanbul yeni kampanyası

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilen Sinerji İstanbul Rezidans projesiyle hayata sıfırdan başlayın. Sinerji İstanbul 15 katlı tek blok olarak yükseliyor.


Anadolum İnşaat projesi Sinerji İstanbul Rezidans'ta konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Pendik Sinerji İstanbul Rezidans projesinde daireler 139 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Sinerji İstanbul Rezidans'ta yer alan dairelerin alan büyüklükleri 78 metrekare ile 117 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


18 bin inşaat alanı üzerinde konumlanan Sinerji İstanbul projesinde ayrıca 12 adet ticari ünite yer alıyor. Konut teslimlerin 2014 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 


Aanadolum Sinerji İstanbul Rezidans'ta konut fiyatları; 139 bin TL'den başlangıç gösteriyor  250 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Firma bünyesinde 24 ay...