04 / 05 / 2024

Sinerji Toplu Yapı Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi

Sinerji Toplu Yapı Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi

Sinerji Toplu Yapı Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi, Erkan Güneş tarafından 50 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Devekaldırımı Caddesi'nde kuruldu.

Milyonlarca öğrecinin hesabına toplu para yatacak! KYK 3 aylık toplu ödeme hangi ay yapılacak? 

Devlet milyonlarca öğrenciye burs ve kredi desteği sağlıyor. Her sene ilk burs alacak öğrencilerin hesaplarına toplu ödeme yapılıyor. Milyonlarca öğrencinin hesabına toplu para yatacak. Peki, KYK 3 aylık toplu ödeme hangi ay yapılacak?

O ilde de toplu ulaşıma zam yapıldı! İşte yeni tarife

Toplu taşımaya zam gelmeye devam ediyor. Akaryakıt fiyatlarındaki artış sonrası belediyeler toplu taşıma ücretlerine zam yapıyor. İşte detaylar...

Son dakika! Elektrikli araç şarj istasyonlarına iş yeri ruhsatı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, müstakil elektrikli araç şarj istasyonları için iş yeri açma ve çalışma ruhsatı, diğer iş yerleri ve toplu yapılarda kurulacak olan istasyonlar için faaliyet izin belgesi düzenlenmesine ilişkin yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlandı ve yürürlüğe girdi.

Çalışan kadınlara 25 bin toplu ödeme yapılacak! SGK'ya dilekçe vermeniz yeterli!

Çalışan kadınlar için müjdeli bir haber duyuruldu. SGK’ya dilekçe verilmesi durumunda 25 bin toplu ödeme yapılacak!

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

Başvurusu onaylanan herkesin hesabına 3 aylık toplu ödeme yapıldı! TC kimlik numarası 0, 2, 4, 6, 8 olanlar...

Burs ve kredi ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarih gündemde yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda Başvurusu onaylanan herkesin hesabına 3 aylık toplu ödeme yapıldı! TC kimlik numarası 0, 2, 4, 6, 8 olanlar gününde çekecek.

Konut sitelerinde oturanlar dikkat! Şikayet edebilirsiniz...

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde toplu yapıya geçilmemiş sitelerde toplu yapı varmış gibi yönetim kurmanın suç olup olmadığını kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o yazısı...

Son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlar meclis gündeminde!

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlara ilişkin soru önergesi verdi. 

Sitelerde 'toplu yapı yönetimi' zorunluluğu!

Bir sitenin tek parsel ya da birden çok parsel üzerinde kurulması yönetimsel olarak büyük öneme sahip. Birden çok parselde kurulan siteler için toplu yapı yönetimi zorunluluğu bulunuyor...

Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

2985 Sayılı Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Teklif ile engelli olan harp veya vazife malulü olanlara bir konut ile sınırlı olmak kaydıyla devamlı ikamet edeceklerini beyan ettikleri yerde konut verilmesi planlanıyor. 

Siteden toplu yapıya geçilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'İki parselden oluşan bir sitede daire sahibiyim. Bir parselde 4 konut, diğer parselde 7 konut var. Parsellerde sekiz konuttan az olduğu için kat mülkiyeti çerçevesinde yönetimi kuramıyoruz. Bu durumda ne yapabiliriz?' sorusunu yanıtladı.

Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi ile üstyapı tesislerinin öncelikli olarak tamamlanıp yerel yönetimlere devredilmesi konusunda Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın görevlendirilmesi planlanıyor.

Toplu yapılar için nasıl bir yönetim sistemi kurulmalı?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun '12 bloktan müteşekkil bir sitede daire aldım. Duvarlardan nem alıyor. Oysa ben ‘her blok kendi izolasyonunu yapmalı’ dedim ancak anlatamadım. Bu durumda bizler yönetimimizi ayıramaz mıyız?' sorusunu yanıtladı.

Sinerji Toplu Yapı Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi Haberi

Sinerji Toplu Yapı Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi

Sinerji Toplu Yapı Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi, Erkan Güneş tarafından 50 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Devekaldırımı Caddesi'nde kuruldu. 


Sinerji Toplu Yapı Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; 1-) Her türlü gayrimenkulün bakım, onarım, yönetim ve işletim faaliyetlerini üstlenmek. 2-) Yıllık site veya binanın maliyet ve ödeme planını yapmak. 3-) Site veya apartman giderleriyle ilgili olarak istenildiğinde, orantılı ödeme planı yapmak. 4-) Hizmet verilen sitelerde ortak giderlerle ilgili aidatların tahsilatını ve ilgili yerlere harcamasını yapmak. 5-) Sitelerde ve ortak yaşam alanını oluşturan yerlerin her türlü bakım onarımlarını yapmak yaptırmak. Sitelerde ve ortak yaşam alanını oluşturan yerlerin sakinleri tarafından talep edilecek diğer onarım ve benzeri hizmetleri yapmak. 6-) Sitelerde ve site benzeri yaşam alanlarında ortak...