05 / 05 / 2024

Sinerji Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Sinerji Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Sinerji Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Atif Topal imzasıyla kuruldu.

Nova Trafik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Trafik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Çelik tarafından kuruldu.

Okyay Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okyay Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Morkoç tarafından kuruldu.

Okbar Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okbar Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Adem İpek tarafından kuruldu.

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Tuzla'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kapusuz tarafından kuruldu.

Ünüvar Trafik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünüvar Trafik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Ünüvar tarafından kuruldu.

Kiter Trafik İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kiter Trafik İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çağdaş Kiter tarafından kuruldu.

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Ataşehir'de Aysel Akdana ve Songül Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Sinerji Yakıt İstasyonları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Yakıt İstasyonları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Erdi Uçar ve Umut Hasan Selvi ortaklığında kuruldu.

Çetinler Trafik Otopark Ve Yol Çizgi Uygulamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetinler Trafik Otopark Ve Yol Çizgi Uygulamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Reşit Çetin tarafından kuruldu.

Yol Trafik İnşaat Taahhüt Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yol Trafik İnşaat Taahhüt Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile N. Shukur H. Husseın tarafından kuruldu.

Sinerji Peyzaj İnşaat Hırdavat Temizlik Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Peyzaj İnşaat Hırdavat Temizlik Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Akman tarafından kuruldu.

Sinerji Karot İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Karot İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Tilki tarafından kuruldu.

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Kapusuz tarafından kuruldu.

Sinerji Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Sinerji Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Sinerji Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Atif Topal imzasıyla kuruldu.


Sinerji Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)- Karayolu trafiğiyle ilgili her türlü boya, levha buton, sinyalizasyon, trafik levha ve demir, beton direk işlerinin imalatı, ihracatı, ithalatı, yurt içerisinde alım ve satımı ve yerinde uygulanmasını yapılması, montaj ve demontaj işlerini üçüncü firmalara ihale ve taşeron edilmesi yada kendisinin yapması, 2)- Trafik işleri ile ilgili her türlü makine, teçhizat ve malzemelerin imalatı ithalatı ve ihracatı, makine alım satım, kiralama ve alınanları kiraya verme işleri bu makinelerle ilgili mümessillik, bayilik, acentelik, komisyonculuk, distribütörlük almak veya vermek. 3)- Konusu ile ilgili yurtiçi ve yurtdışı her türlü ihalelere tek başına veya ortak girişim...