04 / 05 / 2024

Sinop Aslan mahallesi kentsel dönüşüm

Sinop Aslan mahallesi kentsel dönüşüm

Sinop Belediye başkanı Barış Ayhan, Aslan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi ile çevre yoluna alternatif bir güzergah belirlendiğini açıkladı.

Sinop Belediyesi imarlı 3 arsa satacak! İhalesi 13 Eylül'de!

Sinop Belediye Başkanlığı, Sinop Merkez Ada Mahallesi'nde yer alan üç adet arsayı satış çıkardı. Arsaların satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sinop Karanlı Mahallesi'nde riskli yapılar 32 yıldır tahliye edilmedi! 

1989’daki heyelanlar sebebiyle tahliye kararı alınan Sinop’un Karanlı Mahallesi’nde birçok riskli ev tahliye edilmedi. Mahallede 32 senedir riskli yaşam devam ediyor. 

Sinop Merkez'de 11.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Sinop Satış Memurluğu, Sinop ili, Merkez ilçesi, Zeytinlik Mahallesi'nde yer alan arsayı 11 milyon 846 bin 450 TL'ye satıyor...

TOKİ Sinop'ta 317 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sinop Ordu Mahallesi'nde 317 yeni konut inşa edecek.

Sinop'ta 9.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Sinop Belediye Başkanlığı, Sinop Merkez Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Sinop'ta kentsel dönüşüm ile yol sorunu çözülecek!

Sinop Belediye başkanı Barış Ayhan, Aslan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi ile çevre yoluna alternatif bir güzergah belirlendiğini açıkladı.

Sinop Boyabat'ta riskli alan kararı!

Sinop'un Boyabat ilçesine bağlı Zincirlikuyu Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Sinop Dikmen'de 6.5 milyon TL'ye icradan satılık çiftlik!

Sinop İli, Dikmen İlçesi, Karaağaç Köyü, Gevez Mahallesi'nde yer alan tavuk çiftliği vasıflı gayrimenkul 6 milyon 572 bin 289 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Murat Aslan Asfalt Yol Yapım Taahhüt İşleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Aslan Asfalt Yol Yapım Taahhüt İşleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Aslan tarafından 20 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi Bulvarı'nda kuruldu.

Özgecan Aslan Parkı 15 Mart'ta açılıyor!

Kuşadası Belediyesi tarafından Hacıfeyzullah Mahallesi’nde yapılan Özgecan Aslan Parkı’nın açılışı, Aslan Ailesi’nin katılacağı bir törenle 15 Mart Salı günü saat 17.00’da yapılacak

Kuşadası Özgecan Aslan Parkı 8 Mart'ta açılacak!

Kuşadası Belediyesi tarafından Hacıfeyzullah Mahallesi’nde, kadına yönelik şiddetle mücadelenin sembolü haline gelen Özgecan Aslan’ın ismini taşıyan parkın yapımına başlandı, park 8 Mart'ta hizmete açılacak...

Cihangir Otelcilik Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Aslan Rezidans Şubesi açıldı!

Cihangir Otelcilik Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Aslan Rezidans Şubesi, Uğur Ertürk Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon TL sermaye ile 4 Şubat'ta Beyoğlu, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi'nde açıldı.

Aslan İhsan Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan İhsan Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Gamze Yemişçi, Andreas Rangavis ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Sinop Aslan mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

Sinop Aslan mahallesi kentsel dönüşüm

Sinop’a yapılması planlanan çevre yolu ile ilgili geçen hafta karayollarından kendilerine bir güzergah geldiğini belirten Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, “Güzergah, Öğretmen okulunun oradan başlıyor, şuanda mevcut bulunan kale koruma mendireğinin ucuna kadar bir viyadük var. Öğretmen okulunun bahçesinden o alana kadar bir viyadük bağlanıyor, koruma mendireği biraz daha genişletilip orası yol güzergahı haline getiriliyor. Mendireğin ucundan da bir viyadükte Kumkapı’ya, Kültür Merkezinin olduğu yere çıkıyor. Kültür Merkezi önünden de başka bir viyadük ile stat yolunda bulunan çocuk parkının üzerinden doğru stada bağlanıyor. Bu viyadükler kent silueti açısından bana biraz sıkıntılı gibi geldi, biz şuanda ona çalışıyoruz. Yani bu viyadükler bizim kumsallarımızı kapatıyor, kale surlarımızın önünde biraz orada sıkıntı gördük. Bununla ilgili arkadaşlarımız bir proje geliştirdi, onun üzerinde çalışıyoruz” dedi.

VİYADÜKLERE...