17 / 05 / 2024

sinop batı çevre yolu projesi

sinop batı çevre yolu projesi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kentin uzun süredir gündeminde olan Samsun-Ankara otoyolunun parçalarından biri olacak “Batı Çevre Yolu Projesi” ile ilgili yoğun emek ve mesai harcadıklarını söyledi.

Sinop'ta selzedeler için inşa edilen TOKİ konutlarının yüzde 95’i tamamlandı!

Sinop'un Ayancık ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından selzedeler için hayata geçirilen konutların yüzde 95'lik kısmı tamamlandı.

TOKİ'den Sinop'a 317 konutluk yeni proje!

250 bin yeni konutun başvuru dönemini geçtiğimiz günlerde sona erdiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop projesinin ihale tarihini açıkladı. TOKİ Sinop projesinde 317 konut yer alacak.

TOKİ'den Sinop Merkez'e 317 konut ve 4 dükkanlık yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Merkez'de 317 konut ve 4 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

Batı Karadeniz'de bin 196 konut inşasında son noktaya gelindi! Bakan Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Şu anda Kastamonu Bozkurt, Sinop Ayancık ve Bartın'da sağlıklı ve güvenli 1196 konut ve yöresel mimariye uygun köy evlerimizin inşasında artık son aşamaya geldik." ifadelerini kullandı.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

TOKİ Sinop projesi için düğmeye bastı! Sinop'a 177 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Durağan'da 177 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar....

Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konutun yapımına başlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konut ve 170 köy evinin yapımına başlandığını açıkladı.

TOKİ Sinop Durağan'da 177 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sinop Durağan projesinin ihalesini 4 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Sinop Boyabat Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Boyabat Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kayabaşı Batı Bölgesi projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayabaşı Batı Bölgesi projeleri için düğmeye bastı...

Sinop Boyabat'a millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Boyabat'ta yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

TOKİ'den Sinop'a 317 konut ve 4 dükkan!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sinop'ta 317 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Sinop Boyabat'ta okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Boyabat'ta 16 derslikli eğitim binası inşa edecek.

sinop batı çevre yolu projesi Haberi

sinop batı çevre yolu projesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın proje hazırlıklarını tamamladığını açıklayan Başkan Yılmaz, 14 kilometrelik yolla ilgili en büyük engelin koridoru boşaltmaya yönelik kamulaştırmalar olduğunu kaydetti.


Samsun-Sinop arası ulaşımı büyük ölçüde rahatlatacak ve kolaylaştıracak Batı Çevre Yolu Projesi ile ilgili kamuoyunu bilgilendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, projenin 2019 yılına kadar bitirilmesi için kamulaştırma sorunun çözmeye yönelik yoğun emek ve mesai sarf ettiklerini belirtti. İçinde viyadük ve tünellerin olacağı 14 kilometrelik çevre yolunun Samsun-Ankara otoyolunun bir parçası olacağını ifade eden Başkan Yılmaz, "Bir konuyu çok önemsiyoruz. Bu Batı Çevre Yolu Projesi ile ilgili bir süreci yürütüyoruz. Batı Çevre Yolu yani Ada Köprüsü veya ada petrolün oralardan girip üniversiteyi arkadan geçip Çatalçam Polis Okulu’na bağlanan otoyol standardında olan bir yoldur. Eğer Samsun-Ankara...