30 / 04 / 2024

Sinop Belediyesi köyleri

Sinop Belediyesi köyleri

Vali Yasemin Özata Çetinkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bostancılı, Osmaniye, Ordu ve Korucuk köylerinin Resmi Gazete'de yayımlanan üçlü kararnameyle mahalle statüsüne kavuşturulduğunu söyledi.

Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildi...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, tarafından yapılan açıklamada 2023 senesinde Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildiği kaydedildi.

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Bakan Nebati açıkladı! 7 gün 24 saat hizmet sunacak 'bilişim köyleri' geliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bilişim Kenti Mersin Projesi kapsamında gençlerin eğitim alarak çalışabileceği ve 7 gün 24 saat hizmet sağlayacak "bilişim köyleri" kuracaklarını belirtti.

TOKİ'den Sinop Ayancık'ta 770 bin liraya 3+1! 

TOKİ Sinop Ayancık 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sinop Ayancık'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sinop Ayancık'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Sinop Ayancık sosyal konut projesi... 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 773 bin TL'den başlayan fiyatlarla 88 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Küçük Sanayi, Dericiler ve Bağırsakçılar Sitesi'nde yer alan 88 gayrimenkulü 773 bin 955 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi 26 konutu satıyor! Ev alacaklara fırsat!

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi, Kırşehir ili, Çiçekdağı ilçesi, Fevzi Çakmak, Boyalık, Osman Şevki, Bağlarbağı ve Yeni Mahalle'de yer alan 26 adet konutu satıyor...

Kütahya Belediyesi 57 arsayı 24 ay taksitle satıyor! 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kütahya Belediyesi, Kütahya Merkez Parmakören Mahallesi'nde yer alan 57 arsayı 24 ay taksitle 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi'nden satılık 5 arsa! 358 bin 184 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi, Kırıkkale ili, Yahşihan ilçesi, Yeşilvadi Mahallesi, 946 ada 17-18-19 parsel ve 1766 ada 6-7 parselde yer alan 5 adet arsayı 358 bin 184 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Üsküdar Belediyesi, Küçük Çamlıca'daki 1.178 metrekare parseli 29.5 milyon TL'ye satıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından, Küçük Çamlıca'da yer alan 1.178 metrekarelik parseli 29 milyon 465 bin 250 TL bedelle satışa sundu. 

Sinop Ayancık'ta sel sonrası yeni ev ve iş yerleri inşa ediliyor!

Sinop Ayancık'ta 11 Ağustos 2021 tarihinde meydana gelen sel felaketinden etkilenen afetzedelerin yaraları sarılıyor...

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesi sil baştan!

Etra Holding tarafından Silivri'de hayata geçirilen HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde pandemi nedeniyle değişikliğe gidildi.

Sinop Ayancık'ta afetzedeler için yapılan konutlarda son durum ne?

Sinop'ta 10 kişinin yaşamını yitirdiği sel afetinde konutlarını kaybedenler, AFAD Başkanlığınca Ayancık'taki Babaçay köyünde kurulan yaşam konteynerlerine yerleşti. Konteynerlerde 1,5 ayı geride bırakan selzedeler, yeni yapılacak olan konutları için gün saymaya başladı.

Sinop Ayancık'ta geçici dükkanların inşaatı tamamlandı!

Sinop'un Ayancık ilçesinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle yıkılan Ayancık Sitesi'nde inşa edilen geçici dükkanlar hak sahiplerine teslim edilmeye başladı. 

Sinop Belediyesi köyleri Haberi

Sinop Belediyesi köyleri

Sinop'ta belediyenin sorumluluk alanına dört yeni mahalle daha eklendi.


Vali Yasemin Özata Çetinkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bostancılı, Osmaniye, Ordu ve Korucuk köylerinin Resmi Gazete'de yayımlanan üçlü kararnameyle mahalle statüsüne kavuşturulduğunu söyledi.


Söz konusu köylerin uzun yıllardır belediyenin sorumluluk alanına katılmaları yönünde çalışmaların olduğunu anlatan Çetinkaya, "2003 yılındaki ilk çalışmaların başlatıldığı dönemde yapılması gereken bu değişiklik o günden beri sürüncemede kalmış ve ilimizin gelişimi anlamında belki 13 yıllık önemli bir zaman kaybı yaşanmıştır. Ancak geç kalınmış dahi olsa bu yanlışın bugün düzeltilmesi yine de sevindiricidir. Yeni durumun özel idaremiz, belediyemiz, bu yerleşim yerlerinde yaşayan tüm vatandaşlarımız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum"...