17 / 05 / 2024

sinopta kampüsler arası ulaşım sorunu ne durumda

sinopta kampüsler arası ulaşım sorunu ne durumda

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. dr. Recep Bircan, öğrencilerin ulaşım problemleri ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Bircan, üniversite yönetimi olarak kendi sınırları içerisindeki problemi çözüme kavuşturduklarını belirtti....

BİM Cuma kataloğu! Cuma günü BİM'de Kamp masası 399 TL, Masa ve 2 Adet Kamp Sandalyesi 699 TL! Cuma BİM aktüel ürünler

17 Mayıs Cuma BİM Kataloğu açıklandı. 17 Mayıs-24 Mayıs 2024 arasında geçerli olacak aktüel ürünler belli oldu. BİM'de Kamp masası 399 TL, Masa ve 2 Adet Kamp Sandalyesi 699 TL! 17 Mayıs Cuma BİM aktüel ürünler...

Bahçeşehir Koleji Antalya'ya 72 milyon TL'lik kampüs inşa ediyor!

Bahçeşehir Koleji, Antalya’nın Serik ilçesine 22 bin 500 metre karelik alana yeni kampüs inşa edecek. İnşa edilecek kampüsler  Bahçeşehir Koleji'nin en büyük 3 kolejinden biri olacak. 

Boğaziçi Üniversitesi'nden 'kampüsler taşınacak' iddiasına yanıt!

Boğaziçi Üniversitesinin mevcut kampüslerinden taşınarak farklı bölgelerde yer alan mekanlarda yeni kampüslere yerleşeceği yönünde son günlerde yapılan yorumların gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Kıbrıs Vakıflar İdaresi, İngiliz Üsler Bölgesi'ndeki malları için hukuki girişim başlattı!

Kıbrıs Vakıflar İdaresi (EVKAF), Kıbrıs Rum Yönetimi ve Birleşik Krallık arasındaki anlaşma ile İngiliz Egemen Üsler Bölgeleri'ndeki vakıf mallarının sivil kullanım ve yerleşime açılmasına itiraz ederek hukuki girişim başlattı.

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

Kadir Has Üniversitesi yeni kampüsler açacak!

Bugüne kadar 500 milyon dolar yatırım yapan Kadir Has Üniversitesi, önemli altyapı projelerini hayata geçirmeye devam edecek. Üniversite yeni kampüs açmayı planlıyor.

Doğa Okulları 2017'de 30 kampüs açacak!

Doğa Okulları Kurucusu Fethi Şimşek, hain darbe girişim sonrası birçok sektörde açıklar meydana geldiğini belirterek, “2017 planlarımız arasında en az 30 kampüs daha açmak var. Bütün bunlar yaklaşık 70 milyon TL'lik bir yatırım gerektiriyor” dedi.

Filli Boya Bilim Kampı ile geleceğe yolculuk!

Akademik alanda başarılı olma potansiyeli olan çocuklara bilimsel bakış açısı kazandırmayı, amaçlayan “Filli Boya Bilim Kampı” projesinin ikinci ayağı başladı. Projenin ikinci ayağı 25-29 Ocak- 01-05 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Beylikdüzü’ne izci kampı alanı yapılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi, çocukların doğada vakit geçirebilecekleri ve çeşitli eğitimler alabilecekleri bir izci kampı alanı oluşturuyor. Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarının arasına izci kampı projesini de ekledi.

Elazığ Entegre Sağlık Kampüsü ne zaman açılacak?

Elazığ İl Başkanı Nusret Çoban, yapımı devam eden Elazığ Entegre Sağlık Kampüsü’nde incelemelerde bulundu.Çoban halk arasında Şehir Hastanesi olarak bilinen Sağlık Kampüsü’nde çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi.

BJK Şan Ökten Kamp Ve Eğitim Binası inşaat ihalesi 15 Eylül'de!

"BJK Şan Ökten Kamp Ve Eğitim Binası" inşaat işleri belli istekliler arasında ihale edilecek. BJK Şan Ökten Kamp Ve Eğitim Binası inşaat işleri ihalesi 15 Eylül 2015 yapılacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi Gaziosmanpaşa’da kampüs açıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) arasında imzalanan protokolle, üniversiteye 25 yıllığına bir okul binası tahsis edildi. YTÜ’nün Gaziosmanpaşa kampüsünde yeni bir fakülte açarak eğitim vereceği açıklandı

sinopta kampüsler arası ulaşım sorunu ne durumda Haberi

sinopta kampüsler arası ulaşım sorunu ne durumda


Rektör Recep Bircan, öğrencilerin genel ulaşım probleminin yerel yönetimin sorumluluğunda olduğunu hatırlatarak, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "İlimiz Valisi ve Belediye Başkanıyla bu sorunun kalıcı halde çözümü için bir kez daha görüştük. Bu sorun yerel yönetim tarafından çözüme kavuşturulmalı ve artık öğrencilerimiz okullarına ve KYK’ya hem uygun fiyatla hem de istedikleri vakit ulaşma imkanına kavuşmalılar. Öğrencilerimizin dertleri, bizim dertlerimizdir. Her zaman onları dinliyor, onlarla bir araya geliyorum. Yönetim olarak kanunlar çerçevesinde imkânlarımızı seferber ettik. Artık yerel yönetimler de öğrencilerimizin bu sorununa kesin bir çözüm üretmeli. Yerel yönetimin öğrencilerimizin yaşadıkları ulaşım sorununu bir an evvel çözmesini bekliyoruz. Farklı illerden eğitim için üniversitemize gelen öğrencilerin ulaşım sorumluluğu ilin yerel yönetimindedir. Üniversitemiz öğrencilerinin kampüsler arası ulaşımı ile Merkez Kütüphanemizden etkin şekilde faydalanmalarının...