29 / 04 / 2024

Sinpaş Ankara sosyal yaşam

Sinpaş Ankara sosyal yaşam

Sinpaş, Ankara'nın Çankaya Oran bölgesinde 1 milyon 850 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ettiği Altınoran ve Marin Ankara projelerinde başkentlilerin sosyal yaşamını hareketlendiriyor.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesine personel alımı yapılacak! Başvuru şartlar ve kadrolar neler?

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi personel alımı yapacağını duyurdu. İşte alıma dair merak edilen detaylar!

Ankara’da yaşayanlar dikkat! Sınavsız sözleşmeli personel alımı yapılacak! İşte kadro dağılımı!

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanıyla birçok kişinin dikkatin çekti. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Sinpaş’tan Ankara’da evini yenilemek isteyenler için mart sonuna kadar görülmemiş fırsat! 3 projede yüzde 20 indirim!

Sinpaş, Ankara’da yeni ev sahibi olmak ya da evini yenilemek isteyen vatandaşlara özel çeşitli indirim fırsatları sunuyor. Üç ayrı projeyi kapsayan kampanyalar mart ayı sonuna kadar devam edecek.

TOKİ Ankara sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Ankara ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili ayrıntıları duyurdu. Peki TOKİ Ankara sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Ankara ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ankara sosyal konut (ucuz konut) projesinin detayları belli oldu! TOKİ Ankara 2022 başvuru şartları neler? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından detayları açıklanan TOKİ 'İlk evim', 'ilk iş yerim' sosyal konut projesinin detayları resmen netleşti. Peki TOKİ Ankara sosyal konut (ucuz konut) projesinin şartları neler? TOKİ Ankara sosyal konut projesindeki evlerin fiyatları ne kadar? 

Sinpaş Ankara Büyükesat arsa değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara ili Çankaya İlçesi Büyükesat Mahallesi'nde yer alan arsasının değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş Ankara Marina Evleri fiyat!

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Marina Ankara projesinde 100 daireyi kapsayan 100 ay sıfır faiz kampanyası uygulanıyor. Projede daire satış fiyatları 422 bin TL'den başlıyor...

Sinpaş Yapı mimarlık öğrencilerini Marina Ankara'da ağırladı!

Sinpaş Yapı, Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden 3 akademisyen ve 24 öğrenciyi Marina Ankara’da ağırladı. Öğrencilere iki yenilikçi projenin inşaat sürecinden ayrıştırıcı özellik ve sosyal donatılarına kadar tüm detaylarını anlatıldı.

Altınoran Sinpaş Ankara kampanyalı fiyatları!

Altınoran Sinpaş Ankara kampanyalı fiyatları 321 bin TL'den başlıyor. Sinpaş Altınoran Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor...

Altınoran Çadır Günleri başladı!

Sinpaş, Ankara Çankaya’daki Altınoran projesinde kalan daireleri çadırda satışa çıkarıyor. Altınoran Çadır Günleri başladı.

Sinpaş projeleri Ankara Oran'ın çehresini değiştirdi!

Sinpaş, Ankara'nın yatırım açısından odak noktası konumunda bulunan Oran bölgesinin çehresini değiştirdi. Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, "Bölgeye değer katıyoruz" dedi.

Sinpaş Ankara projeleriyle sosyal yaşamı hareketlendiriyor!

Sinpaş, Ankara'nın Çankaya Oran bölgesinde 1 milyon 850 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ettiği Altınoran ve Marin Ankara projelerinde başkentlilerin sosyal yaşamını hareketlendiriyor.

Sinpaş Ankara Marina Residence satış fiyatları!

Sinpaş Ankara Marina Residence satış fiyatları 321 bin 700 liradan başlayarak yükseliyor. Sinpaş Ankara Marina Residence projesinde daire teslimlerinin Nisan 2018 yılında yapılması planlanıyor...

Sinpaş Ankara sosyal yaşam Haberi

Sinpaş Ankara sosyal yaşam

Sinpaş, Ankara'nın Çankaya Oran bölgesinde 1 milyon 850 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ettiği Altınoran ve Marin Ankara projelerinde başkentlilerin sosyal yaşamını hareketlendiriyor. 


Sinpaş Yapı, tüm etapları tamamlandığında 12 bin konutluk dev bir projeye dönüşecek Altınoran ve Marin Ankara'da Türkiye'de ilk olan birçok uygulamalara imza attı. Bugüne kadar daha çok daha ticari alanlarda ya da ormanlık alanlarda ayrı ayrı gördüğümüz spor ve eğlenceyle ilgili birçok özelliği konut projesinde topladı. Sinpaş, sadece projelerin eğlence ve spor içerikli sosyal yaşam alanlarına 150 milyon liranın üzerinde harcama yaptı. Projenin ayrışan özellikleri içinde; ulaşım sağlayan teleferik, özel eğitmenler eşliğinde hizmet verecek macera parkı, kayak pisti, buz pateni pisti, profesyonel futbol sahaları, doğa sporları, bitki bahçeleri, yürüyüş ve koşu parkurları, farklı temalı çocuk oyun alanları...