28 / 04 / 2024

Sinpaş’tan Ankara’da evini yenilemek isteyenler için mart sonuna kadar görülmemiş fırsat! 3 projede yüzde 20 indirim!

Sinpaş’tan Ankara’da evini yenilemek isteyenler için mart sonuna kadar görülmemiş fırsat! 3 projede yüzde 20 indirim!

Sinpaş, Ankara’da yeni ev sahibi olmak ya da evini yenilemek isteyen vatandaşlara özel çeşitli indirim fırsatları sunuyor. Üç ayrı projeyi kapsayan kampanyalar mart ayı sonuna kadar devam edecek.



Ankara’da yeni ev sahibi olmak veya evini yenilemek isteyenlere Sinpaş mart ayına özel çeşitli fırsatlar sunuyor. 3 ayrı projede mart sonuna kadar geçerli olacak kampanyalarda şirket hemen teslim ve hemen tapu avantajlarının yanı sıra indirim imkanı da sunuyor.

Sinpaş’tan yapılan yazılı açıklamaya göre, şirketin Marina Ankara, Ege Vadisi ve Altınoran projelerinden ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Açıklamada, son günlerde gerek şehir dışından gelip yerleşmek için gerekse Ankaralı olup evlerini yenilemek isteyenlerin ev arayışının arttığına işaret edilerek bu arayışlara yönelik yeni bir kampanya başlatıldığı belirtildi.

Çankaya Oran bölgesinde yer alan Sinpaş projeleri; Altınoran, Marina  Ankara  ve Ege Vadisi’nde yüzde 20 indirimin yanı sıra hemen teslim ve tapu güvencesini de veriyor. Sinpaş’ın sunduğu kampanya mart ayı sonuna kadar geçerli olacak.

ANKARA’DA EGE KONSEPTİ

Sinpaş’ın Ege Vadisi projesi, Ankara’ya Ege konseptini getiriyor. Proje, yılın 365 günü keyif yapılabilecek dört mevsim plajlı havuzu ile yaz kış, evinizde yaşarken tatil tadında bir yaşam imkanı sunacak.  Yapılan açıklamaya göre, bir konutun ötesinde her mevsimde tatili evinize Ege Vadisi projesinin, SPA ve wellness center, Türk hamamı, sauna, spa, jakuzi ve buhar odası gibi seçenekleriyle konforlu bir yaşam vaat ediyor.

 Ödüllü örnek dairelerinden oluşan Ege konseptinde sıcak, samimi ve sade bir dekorasyon sunan Ege Vadisi projesi Ankara Kızılay’a sadece 10 dakika mesafede bulunuyor.


Geri Dön