03 / 05 / 2024

Sinpaş AquaCity projesinde örnek daireler hazır

Sinpaş AquaCity projesinde örnek daireler hazır

Köklü tarihi ve hızla büyüyen ekonomisiyle birlikte zengin doğa ve su kaynaklarına sahip Denizli’de, suyla iç içe bir yaşamı yeniden yorumlayan Sinpaş AquaCity projesinde 210 bin metrekarelik alan içerisinde 4 ayrı yaşam yer alıyor.

Sinpaş GYO Kızılbük devre mülk projesinde flaş gelişme: Belediye onaysız belge verdi!

Sinpaş GYO Kızılbük devre mülk projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Marmaris Belediyesi, Sinpaş keşfinde bilirkişi heyetine onaylanmamış belge verdi. İşte ayrıntılar...

Sinpaş Kızılbük Wellness Resort projesinde son durum! İlk etapta yüzde 57 ilerleme! 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, 1 Ocak 2023 ile 30 Haziran 2023 faaliyet dönemine ilişkin bilgiler açıklandı. Peki Sinpaş Kızılbük Wellness Resort projesinde son durum ne? İşte merak edilenler...

Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat yeniden başladı! 

Kızılbük GYO, Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat faliyetlerine tekrar başlandığını açıkladı.  

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde Kasım'a özel yüzde 7 indirim fırsatı! 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde Kasım ayına özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları 18 Kasım 2022...

Sinpaş Time fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş Time projesi Sinpaş GYO imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de yükseliyor. Peki Sinpaş Time projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Time fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş GYO Aquacity 2010 projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesinde yer alan 1958 parselde bulunan Aquacity 2010 projesine ait 9 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde ön talep toplanıyor!

Sinpaş Kızılbük Termal Devremülk projesinde ön talep toplanıyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor...

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde inşaat başladı!

Sinpaş GYO'nun "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort" isimli 5 yıldızlı resort otel, devremülk, termal kür merkezi ve çarşıdan oluşan karma kullanımlı projesinde inşaat çalışmalarına başlandı. 

İş Modern'de 3 yıl kira garantisi!

Sinpaş İş Modern projesinde 3 yıl kira garantisi sunuluyor. Kampanya için son tarih 31 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Burası Sinpaş Country, dikkat oksijen çıkabilir!

Satışların devam ettiği ve yaşamın başladığı Sinpaş Country projesinde 164 metrekarelik 3 oda 1 salon daireler 841 bin 350 TL'ye satılıyor...

Sinpaş Büyükesat GOP projesinde inşaat başlıyor!

Sinpaş GYO'nun Ankara, Çankaya’da, Büyükesat Mahallesi’nde planladığı Ankara GOP Gaziosmanpaşa Büyükesat Konut Projesinde inşaat önümüzdeki haftalarda başlayacak..

Sinpaş Metrolife telefon!

Sinpaş Metrolife telefon numarası haberimizde yer alıyor. Sinpaş GYO  imzasını taşıyan Sinpaş Metrolife projesinde 554 daire ve 10 bin metrekare ticari alan bulunuyor. 

Ümraniye Sinpaş Time lokasyon!

342 konuttan meydana gelen Ümraniye Sinpaş Time projesinde teslimler Aralık 2019 ve Aralık 2020'de yapılacak..

Sinpaş AquaCity projesinde örnek daireler hazır Haberi

Sinpaş AquaCity projesinde örnek daireler hazır

Konforlu bir yaşam için her detayın düşünüldüğü; modern ve samimi tarzda dekore edilen  örnek daireler, evini kendi dekore etmek isteyenlere de ilham veriyor.


Birbirinden farklı konseptler


Su ve yeşil temalı Aquacity Denizli konut projesinin 55 m2 kullanım alanlı 1+1 örnek dairesi “denizcilik” konseptiyle tasarlandı. Denizciliğe ilgi duyanların zevkine göre dekora edilen evde iç mekân malzemeleri seçilirken de konsepti destekleyen açık renkler ve doğal dokular tercih edildi. Mobilya detaylarının rahat bir yaşam tarzını, aksesuarların ise seyahat tutkusunu yansıtması hedeflendi. Mavi, beyaz ve gri tonlarının ağırlıklı olduğu dairede doğal ahşap, hasır mobilya ve aksesuarlar kullanıldı.


Ayrıcalıklı bir ev yaşamıyla birlikte, kaliteli sosyal yaşam olanakları sunan Aquacity Denizli konut projesinin 121m2 kullanım alanlı 3+1 örnek dairesi ise “doğa” konseptiyle tasarlandı.


Tek çocuklu bir ailenin ihtiyaçlarına göre...