15 / 05 / 2024

Sinpaş basın daveti

Sinpaş basın daveti

Sinpaş; 2018 değerlendirmesi ve 45. yılında Sinpaş hedeflerinin konuşulacağı bir basın toplantısı düzenliyor. Sinpaş basın toplantısı 15 Şubat'ta gerçekleştirilecek. 

Sinpaş GYO basın toplantısı 19 Ocak'ta!

Türkiye’de gayrimenkul sektörüne öncülük eden Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın basın toplantısı 19 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sinpaş basın toplantısı 15 Şubat'ta!

Sinpaş; 2018 değerlendirmesi ve 45. yılında Sinpaş hedeflerinin konuşulacağı bir basın toplantısı düzenliyor. Sinpaş basın toplantısı 15 Şubat'ta gerçekleştirilecek. 

Sinpaş GYO'nun basın toplantısı iptal edildi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ahmet Çelik, Seba Gacemer ve Mahmut Sefa Çelik'in katılımıyla 19 Aralık'ta basın toplantısı düzenleyecekti ancak basın toplantısı iptal edildi. 

Sinpaş GYO basın toplantısı 19 Aralık'ta!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ahmet Çelik, Seba Gacemer ve Mahmut Sefa Çelik'in katılımıyla basın toplantısı düzenleyecek...

Cathay Group- Retaj Group İşbirliği basın daveti bugün!

Dünyanın önemli otel yatırımcılarından Katar Kraliyet Ailesi’ne bağlı Retaj Group ile Cathay Group iştiraki Nivo Ataköy, Feriye Restoran’da düzenlenecek imza töreni ve basın toplantısıyla işbirliği anlaşması yapacak. 

Torkam İnşaat basın daveti ertelendi!

Kurucularının inşaat ve yapı sektöründe 30 yıla yaklaşan deneyimi ile Türkiye’nin en saygın inşaat firmaları arasında yer alan Torkam İnşaat, yeni dönem hedeflerini paylaşacağı bir basın toplantısı düzenliyor. 

Breeze De Mar Orlando basın lansmanı 14 Mart'ta!

Orlando’da inşa edilen Breeze De Mar projesi toplam bin 364 konuttan meydana geliyor. Breeze De Mar Orlando basına tanıtılmak üzere basın daveti düzenleniyor.

Torkam basın daveti 20 Mart'ta!

Kurucularının inşaat ve yapı sektöründe 30 yıla yaklaşan deneyimi ile Türkiye’nin en saygın inşaat firmaları arasında yer alan Torkam İnşaat, yeni dönem hedeflerini paylaşacağı bir basın daveti düzenliyor. 

Metrolife basın lansmanı 3 Kasım'da!

Sinpaş GYO'nun İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirdiği Metrolife projesi basın lansmanı 3 Kasım'da yapılacak.

Atmaca Gayrimenkul basın daveti 17 Ağustos'ta!

Şimdiye kadar 7 projede 1.592 adet bağımsız bölümün teslimini yapan Atmaca Gayrimenkul basın daveti 17 Ağustos'ta yapılacak.

Akzirve Gayrimenkul Tours of Balkans Start finali basın daveti 31 Temmuz'da!

Akzirve sponsorluğunda 17 Temmuz Pazartesi günü Strada Satış Ofisinde başlangıç yapılan Akzirve Gayrimenkul Tours of Balkans Start finali basın daveti 31 Temmuz'da yapılacak.

Akzirve Gayrimenkul Tours of Balkans Start basın daveti 17 Temmuz'da!

Akzirve Gayrimenkul Tours of Balkans Start basın daveti 17 Temmuz Pazartesi günü saat 13:00'da gerçekleşecek. Toplantı, Strada Projesi Satış Ofisi'nde düzenlenecek.

Sinpaş GYO'dan Avangarden projesi hakkında basın bildirisi!

Sinpaş GYO tarafından bugün yayınlanan basın bildirisinde yeni proje ve Avangarden projesi hakkında açıklamalara yer verildi.

Sinpaş basın daveti Haberi

Sinpaş basın daveti

Yenilikçi kimliğiyle gayrimenkul sektöründe daima öncü projelere imza atan Sinpaş’ın 2018 değerlendirmesi ve 45. yılında Sinpaş hedeflerinin konuşulacağı basın toplantısı 15 Şubat Cuma günü gerçekleştirilecek. 

Sinpaş basın toplantısı Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili; Ahmet Çelik ve Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer’in katılımıyla yapılacak. 

Program
Yer: Çırağan Sarayı / Yıldız Salonu
Tarih: 15 Şubat Cuma 
Saat:...