01 / 05 / 2024

sinpaş gayrimenkul izmir projeleri

sinpaş gayrimenkul izmir projeleri

TÜRKİYE 'nin en büyük konut şirketlerinden birisi olan Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İzmir'in rant değeri en yüksek bölgesi İnciraltı'nda arsa sahipleri ile masaya oturdu.

Sinpa Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sinpa Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de 2 milyon TL sermaye bedeli  ile Salih İnak ve Yener Parlak tarafından kuruldu.

Sinpaş Çankaya gayrimenkulü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi Büyükesat Mahallesinde Yer Alan 1 adet taşınmaza ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO, Ottoman Gayrimenkul'deki paylarını sattı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) iştirak satışı hakkında açıklama yaptı.

Sinpaş GYO Marmaris gayrimenkulü 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla İli Marmaris İlçesi İçmeler mevkii 1598 ve 2518 parsellere ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş Gayrimenkul 0,69 TL fiyatla 200 bin pay aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı payları ile ilgili olarak 0,69 TL fiyatla 200 bin adet alış işlemi ortaklık tarafından gerçekleştirildi.

Sinpaş Gayrimenkul 0,69 TL fiyatla 200 bin adet pay aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı payları ile ilgili olarak 0,69 TL fiyatla 200 bin adet alış işlemi ortaklık tarafından gerçekleştirildi.

Sinpaş Gayrimenkul 100 bin pay aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı payları ile ilgili olarak 0,68 TL fiyatla 100 bin adet alış işlemi ortaklık tarafından gerçekleştirildi.

Sinpaş Gayrimenkul 100 bin adet pay aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı payları ile ilgili olarak 0,71 TL fiyatla 100 bin adet alış işlemi  ortaklık tarafından gerçekleştirildi.

Sinpaş Gayrimenkul 400 bin adet pay aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı paylarıyla ilgili 0,72 TL fiyatla 200 bin adet alış işlemi ve 0,73 TL fiyatla 200 bin  adet alış işlemi ortaklık tarafından gerçekleştirildi. 

Sinpaş Gayrimenkul 200 bin adet pay aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 0,73 TL fiyatla 200 bin adet alış işlemi ortaklık tarafından gerçekleştirildi

Sinpaş GYO Kadıköy gayrimenkulü değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili, Kadıköy ilçesindeki 4 gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş, gayrimenkul sektörünün Süper Markası seçildi!

Gayrimenkul sektöründeki 43 yıllık deneyimiyle yenilikçi ve öncü projeleri hayata geçiren Sinpaş, ‘Supermarkalar 2016 Türkiye’ araştırmasında gayrimenkul kategorisinde özel sektörün tek ‘Süper Markası’ seçildi.

Sinpaş GYO Mudanya'da 7 milyon TL'ye gayrimenkul sattı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sinpaş GYO Mudanya'da gayrimenkul sattı.

sinpaş gayrimenkul izmir projeleri Haberi

sinpaş gayrimenkul izmir projeleri

İki kez toplantı yapan şirket, vatandaşlara 'hasılat paylaşım modeli'teklifini sundu. İnciraltı-Bahçelerarası Tabiatını Güzelleştirme ve Değerlendirme Derneği Başkanı Ekrem Şen, "Teklifleri yeterli gelmedi. Koşulları uygun değil. Bize 'bakanlıkta plan yaptırma gücümüz var'diyerek geldiler" dedi.


İzmir 9 Eylül...