21 / 05 / 2024

Sinpa Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!


Sinpa Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de 2 milyon TL sermaye bedeli  ile Salih İnak ve Yener Parlak tarafından kuruldu.



Sinpa Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de 2 milyon TL sermaye bedeli  ile Salih İnak ve Yener Parlak tarafından kuruldu.

Sinpa Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
1. Gayrimenkullerle ilgili proje analizi yapmak, fizibilite çalışması yapmak, bölge ve konum araştır­ması yapmak, en yüksek ve en iyi kullanım değer analizi tespitinde bulunmak, yatırım stratejileri belir­lemek ve geliştirmek, yatırım per­formans değerlemelerinde bulun­mak, Pazar analizleri ve Pazar araştırmaları yapmak. 2. Gayri­menkul geliştirme çalışmalarında bulunmak, proje yönetim hizmet­leri sunmak gayrimenkul ve gayri­menkule bağlı hakların hukuki du­rumları ile ilgili analiz ve raporla­ma hizmetlerinde bulunmak. 3. Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.)yapmak 4. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 5. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık yapmak. 6. Şehircilik ve kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili olarak gayrimenkul ve gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerlemesini yapmak, hazırlamak, ve bu konularda danışmanlık hizmeti vermek. ŞİRKET AMACINI GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN: 1-Her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayri menkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. 2-Her türlü gayri menkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 3-Yurtiçinde ve dışında krediler alır kefil olabilir verebilir şirket konusu ile ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında işyerleri şubeler açar açılmış olanlara ortak olur devir alır devir eder. 4-Şirket konusu ile ilgili bilcümle gayrimenkul, patent, ihtira beratı , marka gibi gayri maddi hakları satın alabilir, kiralayabilir bu tür hakları kendi adına ihdas ve tescil ettirebilir gerektiğinde satabilir ve kiralayabilir. 5-Amaç ve konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında, mümessillik, komisyonculuk, şubeler, acentelik, bayilikler alabilir, verebilir, irtibat büroları, satış ve dağıtım teşkilatı, depolar, servisler açabilir. şirket adına araç satın alır ve kiralar kiraya verebilir

 Adres: ALTAYÇEŞME MAH. ÇAMLI SK. DAP ROYAL CENTER SİT.A BLOK 16A/37 MALTEPE


Geri Dön