10 / 05 / 2024

sinpaş holding 2017 projeleri

sinpaş holding 2017 projeleri

2023 vizyonu doğrultusunda yatırımlara hız kesmeden devam etmek gerektiğini belirten Sinpaş Holding Başkanı Avni Çelik, “Dışarıdan gelen baskının sınırlarımız dışında kalacağını, Meriç Nehri’ni geçemeyeceğini düşünerek ve inanarak çalışıyoruz” dedi

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında yer alan Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, Enflasyon Korumalı Tasarruf Kampanyası için düğmeye bastı!

Yarım asırlık Sinpaş Holding güvencesiyle faaliyet gösteren Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı; başlattığı yeni kampanyasıyla konut, iş yeri, araç alımlarında müşterilerine teslim tarihine kadar enflasyon artışından etkilenmeyen tasarruf modeli sunacak.

Sinpaş Holding'in acı günü! Gülbeyaz Kıvanç vefat etti!

Sinpaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik ve eşi Sibel Çelik'in dünürü Gülbeyaz Kıvanç hayatını kaybetti.

Ahmet Çelik: Altı yıllık arsa stokumuz var!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Çelik, "Elimizde altı yıllık arsa stokumuz var. Sefaköy'de bekleyen hazır projemiz, Halkalı'da arsalarımız var” dedi…

Konut satışının hareketlenmesi için faizler düşmeli!

GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, sektörün gelişimine dair açıklamalarda bulundu. Çelik, konut kredilerinde faizleriyle ilgili devletten altın vuruş beklediklerini söyledi.

Tekfen Holding 232.5 milyon TL kar payı dağıtacak!

Tekfen Holding 2017 yılı kârından ortaklarına toplam 232 milyon 530 bin 200 TL brüt nakit kâr payı dağıtılmasına karar verdi.

Sinpaş GYO faaliyet raporu 2017!

Sinpaş GYO 1 Ocak 2017-31 Aralık 2017 hesap dönemine ait faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı.

Rönesans Holding 2017 finansal tablo!

Rönesans Holding'in 1 Ocak 2017-31 Aralık 2017 mali yılına ilişkin sorumluluk beyanı ve finansal tablosu yayınlandı.

Akfen Holding 2017 faaliyet raporu!

Akfen Holding  1 Ocak 2017 - 31 Aralık 2017 hesap dönemine ait finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı.

Avni Çelik ve Ahmet Çelik'ten 149.9 milyon TL'ye yeni şirket!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik ve Sinpaş Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik bugün yeni bir şirket kurdu. 

TAV 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Mart'ta!

TAV Havalimanları Holding 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Mart 2018 Pazartesi günü yapılacak. 

Tekfen Holding 2017 sorumluluk beyanı!

Tekfen Holding 1 Ocak 2017-31 Aralık 2017 dönemine ait sorumluluk beyanını KAP'ta yayınladı. 

Tekfen Holding, 2017 yılında rekor ciro ve kâr elde etti!

Tekfen Holding’in 2017 yılı mali performans sonuçları açıklandı.Tekfen , 2017’de toplam ciro ve kârlılık açısından son derece başarılı bir faaliyet dönemi geçirdi..

sinpaş holding 2017 projeleri Haberi

sinpaş holding 2017 projeleri


2023 vizyonu doğrultusunda yatırımlara hız kesmeden devam etmek gerektiğini belirten Sinpaş Holding Başkanı Avni Çelik, “Dışarıdan gelen baskının sınırlarımız dışında kalacağını, Meriç Nehri’ni geçemeyeceğini düşünerek ve inanarak çalışıyoruz” dedi


Türkiye’nin jeopolitik olarak yerkürenin en dinamik bölgesinde yer aldığını söyleyen Sinpaş Holding Başkanı Avni Çelik, “Üzerinde oyun kurulan, hedef olan ülke pozisyonumuz daha uzun yıllar değişmeyecektir” dedi. Çelik, işadamının bu şartlarla mücadeleyi ve başarmayı hedefleyen birkaç planının olması gerektiğini belirterek, “Şimdi bu planın, zor tarafını 2016’da bıraktık, başardık. 2017-2023 dönemi için yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Karşı karşıya olduğumuz dış baskıyı algılamayacağımızı, bu baskının sınırlarımız dışında kalacağını, Meriç’i geçemeyeceğini düşünerek ve inanarak çalışıyoruz” şeklinde konuştu. 2023 hedefi yolunda pozisyonumuzu aldık Türkiye tarihinde birçok kriz dönemi yaşandığını belirten Avni Çelik, “Hepsinden Cenab-ı...