30 / 04 / 2024

sinpaş İncek Blue ödeme planı

sinpaş İncek Blue ödeme planı

Tek blok halinde inşa edilen projede toplamda 225 daire bulunuyor. 2016'da teslimlerin gerçekleşmesi planlanan Sinpaş İncek Blue'da daire alanları 80 ile 150 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

İncek Blue ödeme tablosu!

İncek Blue projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerin yer alıyor. 2015 yılının Aralık ayında teslim edilecek projede fiyatlar ne kadar? İşte İncek Blue ödeme tablosu...

İncek Life ve İncek Blue gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Alacaatlı Mahallesi'nde yer alan İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait 15 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

İncek Life ve İncek Blue projeleri 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO İncek Life ve İncek Blue 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili, Çankaya İlçesinde bulunan İncek Life ve İncek Blue Projesi'ne ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO'dan 2017 Babalar Günü kampanyası!

Sinpaş GYO, Babalar Günü’ne özel bir indirim kampanyası hazırladı.15.000 TL indirim avantajı sunan bu kampanya, Queen Central Park Bomonti,Aydos Country, Ege Vadisi, İncek Life ve Bursa Modern projelerinde 17-18 Haziran tarihlerinde geçerli olacak.

Sinpaş, 20 yıl vade kampanyasına 14 projesiyle katılıyor!

Sinpaş 14 projesiyle tarihi “240 ay vadeli konut satışı” kampanyasına katılıyor. Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Liva, Köyceğiz, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, İncek Life, İncek Blue, İncek Green Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri bulunuyor.

Sinpaş İncek Green değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş İncek Green değerleme raporunu yayınladı.

İncek Life ve İncek Blue değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İncek Life ve İncek Blue değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş İncek Green’de teslimler başladı!

Sinpaş GYO’nun Ankara’da geliştirdiği İncek Dünyası’nın en yeni etabı İncek Green’de yaşam başlıyor. Yemyeşil dokusuyla doğanın kalbinde yaşam ayrıcalığı sunan İncek Green’de ilk daireler sahipleriyle buluşuyor.

İncek Blue’da yaşam başladı!

Temalı konut projelerinin Ankara’daki ilk örneği olarak Sinpaş GYO’nun tasarladığı İncek Dünyası’nda, İncek Life projesinin ardından İncek Blue’da da yaşam başladı.

Sinpaş GYO İncek Life ve İncek Blue değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara Çankaya'daki İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait gayrimenkul değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte değerleme raporu...

Sinpaş GYO İncek Green değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara Çankaya'da yer alan İncek Green Projesi'ne ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklanan değerleme raporu...

İncek Blue Ankara'da yükseliyor!

Temalı konut projelerinin Ankara'daki ilk örneği olarak Sinpaş GYO'nun geliştirdiği İncek Life projesinin en mavi etabı İncek Blue, dengeli bir yaşam konseptiyle öne çıkıyor.

Ankara'nın mavi projesi: Sinpaş İncek Blue!

Temalı konut projelerinin Ankara'daki ilk örneği olarak Sinpaş GYO'nun geliştirdiği İncek Life projesinin en mavi etabı İncek Blue, kumsallı yüzme havuzuyla dikkatleri çekiyor. İşte ayrıntılar...

sinpaş İncek Blue ödeme planı Haberi

sinpaş İncek Blue ödeme planı

40 eve özel banka kredisiz ödemelerin yapıldığı Sinpaş İncek Blue projesi Sinpaş GYO imzası taşıyor. Alternatif daire seçeneklerinin 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı proje tek blok olarak tasarlandı. 


Peşinatlı peşinatsız ödeme seçeneklerinin yer aldığı Sinpaş İncek Blue'da dairelerin büyüklükleri 80 metrekareden başlayarak 150 metrekareye kadar ulaşıyor. 


2016 yılında teslimlerin gerçekleşmesi öngörülen projede ödeme koşullarına göre; peşinatla alınacak daireler için yüzde 12'ye varan indirimler, peşinatsız ödeme seçeneğinde 45 ay sabit ödemelerle vadesiz ödemeler yapılıyor. 


Sinpaş İncek Blue projesinde 1+1 ev fiyatları 280 bin 561 TL'den, 2+1 ev fiyatları 447 bin 542 TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin ortak alanları içerisinde eczane, kuaför, güneşlenme ve dinlenme terasları, cafe ve restaurant alanları, spa ve wellness alanları, kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, süpermarket, sauna, kuru temizleme ve buhar...