29 / 04 / 2024

Sinpaş İncek Dünyası fiyat

Sinpaş İncek Dünyası fiyat

Sinpaş İncek Dünyası kampanyalı fiyatları için son gün 8 Mart olarak belirlendi. Peşinatsız 40 ay vade yapılabilen projede yüzde 50 peşinatta 80 ay vade imkanı sağlanıyor.

Tavuk Dünyası, her yıl 30 şube açacak!

Beş yılda 130 restorana ulaşan Tavuk Dünyası hedef büyüttü. Franchise vererek büyüyen şirket, üç yılda yurtiçinde 200’den fazla restorana ulaşmayı hedefliyor.

Tavuk Dünyası 144 restoran açacak!

31 ilde 130 şubeye ulaşan Tavuk Dünyası, yeni şubelerle 2017 yılında rekor büyüme hedefliyor. Firma 144 restoran açmayı hedefliyor.

AVM'lerin imdadına iş dünyası yetişiyor!

Dev bütçelerle kurulan ve Türkiye’de sayısı 400’ü bulan Alışveriş Merkezleri’nin önemli bir kısmında doluluk oranları yüzde 50 ile 60 bandını geçemiyor. Zarar etmelerine rağmen sayıları hızla artan AVM’lerin imdadına ise yüksek kiralar nedeniyle ofisleri boşaltan iş dünyası yetişiyor.

Cityscape Global 2017 gayrimenkul dünyasını Körfez’de buluşturdu!

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Şanlıurfa Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaatı tam gaz!

Yaptığı sosyal faaliyetlerle öne çıkan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de 'Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaat çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Mimar Doğukan Tufan müzik dünyasında!

Mimar Doğukan Tufan'ın ilk ilk single'ı 'Yaz Kenara' çıktı. Müzik dünyasına adım atan genç mimar şarkısına klipte çekti.

Dap Dünyası Çadır Günleri ne zaman bitecek?

Dap Yapı Çadır Günleri'nde hemen teslim projelerde indirim fırsatı sunuluyor. Dap Dünyası Çadır Günleri'nde yüzde 25'e varan indirimler uygulanıyor. Peki Dap Dünyası Çadır Günleri ne zaman bitecek?

Dap Dünyası Çadır Günleri indirim kampanyası!

Dap Dünyası Çadır Günleri indirim kampanyası 9 Nisan'a kadar sürecek. Dap Çadır Günleri'nde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor...

Dap Dünyası Çadır Günleri başladı!

Dap Yapı'dan yepyeni bir indirim kampanyası. Dap Dünyası Çadır Günleri başladı. Dap Dünyası Çadır Günleri ile yüzde 25 indirimle daire sahibi olunabiliyor.

Ofis arayışında iş dünyasına büyük kolaylık!

CBD Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş. tarafından kurulan, A sınıfı ofis binaları hakkında araştırma yapmanıza olanak sağlayan gayrimenkul web sitesi www.ofisraporu.com iş dünyasında önemli bir kaynak olma iddiasını taşıyor.

Taş Dünyası Yakut Evleri fiyatları 300 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Arnavutköy Bolluca'da konumlandırılan Taş Dünyası Yakut Evleri fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Projenin Temmuz 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.

Tavuk Dünyası Antalya Terracity AVM’de şube açtı!

Tavuk Dünyası, Antalya’daki 7’nci Şubesi’ni Terracity AVM’de açtı. Firma, Türkiye genelinde bu yıl 50 şube açmayı hedefliyor.

İş dünyasından istihdam seferberliği çağrısına destek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin tüm üyeleri nezdinde bugün başlattığı istihdam seferberliği çağrısına iş dünyasından büyük destek geldi.

Sinpaş İncek Dünyası fiyat Haberi

Sinpaş İncek Dünyası fiyat

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile Ankara'da yükselen İncek Life, İncek Blue ve İncek Green projelerinde geçerli olan kampanya kapsamında vade farksız, banka kredisiz ödeme yapılabiliyor. Ayrıca peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim uygulanıyor.


Sinpaş İncek Dünyası kampanyalı fiyatları için son gün 8 Mart. Projelerde peşinatsız 40 ay, yüzde 20 peşinatta 50 ay, yüzde 30 peşinatta 60 ay, yüzde 40 peşinatta 70 ay, yüzde 50 peşinatta ise 80 ay vade seçenekleri sunuluyor. 


Sinpaş İncek Dünyası fiyatları 1+1 dairelerde 300 bin 768 TL, 2+1 dairelerde 357 bin 54 TL, 3+1 dairelerde 612 bin 834 TL, 4+1 dairelerde 800 bin 747 TL, villalarda 2 milyon 650 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


İncek Life!

Teslimleri hemen yapılan İncek Life projesi 548 adet daireden meydana geliyor. 150 dönüm...