02 / 05 / 2024

sinpaş lansman

sinpaş lansman

Proje lansmanları hızlanırken 40'ıncı yılını kutlayan Sinpaş da Ankara ve İstanbul'da iki projenin satışına aynı gün başladı. Firma, Ankara'daki İncek Green ve İstanbul'daki Karşıyaka Rezidans projeleri tanıttı...

Koru Aura'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu şekilde yükselen Sinpaş Koru Aura projesinin lansmanı yapıldı.

Sinpaş Yalı Vadi Evleri'nde ön talep başladı!

Marina Ankara’nın “Yalı Vadi Evleri” lansman fırsatlarıyla ön satışa çıktı. Suya sıfır konumu, sayısız sosyal donatıları ve geniş balkonlu yaşamıyla öne çıkan Sinpaş Yalı Vadi Evleri sınırlı sayıda üniteleriyle Ankara’da yalı keyfini sürmek isteyenleri bekliyor.

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı!

Sinpaş Marina Ankara'nın yeni etabı olan Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı. Projeden konut sahibi olmak isteyenler lansman avantajlarından yararlanabiliyor.

Sinpaş Time Ataşehir fiyat!

Lansmanı kısa süre içerisinde gerçekleştirilecek olan Sinpaş Time Ataşehir'de topraktan ön satışlar başladı. Proje İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanında yükselecek..

Sancaktepe Metrolife Sinpaş fiyatları!

Sancaktepe Metrolife Sinpaş fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. Sinpaş GYO imzası taşıyan Metrolife Evleri'nde yüzde 30'a varan lansman indirimi sağlanıyor...

Metrolife Sinpaş lansman fiyatları!

Metrolife Sinpaş lansman fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. İstanbul Sancaktepe'de yükselecek Metrolife projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor...

Sinpaş Metrolife'ın lansmanı yapıldı! 290 bin TL'ye!

Sinpaş'ın İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirdiği Metrolife projesi bugün görücüye çıktı. Projede lansmana özel yüzde 30 indirim imkanı sağlanıyor.

Metrolife basın lansmanı 3 Kasım'da!

Sinpaş GYO'nun İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirdiği Metrolife projesi basın lansmanı 3 Kasım'da yapılacak.

Sinpaş Gökorman lansmanı ne zaman?

Toplam 420 daireye yer verilen Gökorman projesinde lansman öncesi fiyatlar 314 bin TL'den başlıyor. Peki Sinpaş Gökorman lansmanı ne zaman?

Sinpaş GYO Gökorman'ın lansmanı 22 Eylül'de!

Sinpaş GYO'nun yeni projesi Gökorman basına tanıtılacak. Basın lansmanı 22 Eylül'de Çırağan Palace'ta gerçekleşecek.

Sinpaş Finans Şehir projesinin lansmanı 28 Eylül'de!

İstanbul’un Anadolu yakasında hayata geçirilecek Sinpaş Finans Şehir projesi 28 Eylül'de basına tanıtılacak. Lansman, Sinpaş Finans Şehir Tanıtım Ofisinde düzenlenecek.

Sinpaş Gökorman fiyat listesi Temmuz 2017!

Sinpaş Gökorman fiyat listesi lansman indirimi ile birlikte 314 bin 332 TL'den başlıyor. Sinpaş Gökorman Evleri'nde sıfır faizle 48 ay taksitli ödeme imkanı sağlanıyor...

Metrolife Sinpaş 2017 güncel fiyat listesi!

Metrolife Sinpaş 2017 güncel fiyat listesi lansman indirimiyle 350 bin TL'den başlıyor. Sinpaş GYO imzası taşıyan projede 1+1'den 4+1'e kadar daire alternatifleri sunuluyor...

sinpaş lansman Haberi

sinpaş lansman

Proje lansmanları hızlanırken 40'ıncı yılını kutlayan Sinpaş da Ankara ve İstanbul'da iki projenin satışına aynı gün başladı. Ankara'daki İncek Green ve İstanbul'daki Karşıyaka Rezidans projelerini tanıtan Sinpaş GYO'nun Genel müdürü Seba Gacemer, bu yılın ilk 10 ayında 600 milyon lira ciroya ulaştıklarını söyledi Daireler 41 m2'den başlıyor İstanbul Halkalı Atakent'te yer alan Karşıyaka Rezidans projesinde 18 katlı tek blokta 174 konut bulunuyor. Projedeki daireler 41 ile 156 metrekare arasında değişirken fiyatlar 198 bin liradan başlıyor. Ankara'daki İncek Green'de ise 94 ile 211 metrekare arasında değişen 140 konut 334 ile 676 bin lira arasındaki fiyatlara satılıyor. 


Gayrimenkulde son dönemde artan satış rakamlarıyla meydana gelen olumlu hava, inşaat şirketlerinin proje lansmanlarına da hız kazandırdı. Neredeyse her gün yeni bir proje satışa çıkarken,...