08 / 05 / 2024

Sinpaş Palas teslim tarihi

Sinpaş Palas teslim tarihi

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Ümraniye Sinpaş Palas projesinde daire alanları 85 metrekareden başlıyor. Proje 2 etaptan oluşuyor. İşte Sinpaş Palas fiyat listesi 2017 güncel...

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’ndan hem yüzde 50 indirim hem 8. ayda teslim imkanı!

Konut, iş yeri, araç alımları ya da yatırım amaçlı ihtiyaçlara yönelik tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği sunan Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, yeni kampanyası ile sınırlı sayıda kişiye hizmet bedelinde yüzde 50 indirim ve sekizinci ayda teslim imkanı sunuyor.. 

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş Palas 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Ümraniye İlçesi'nde yer alan Sinpaş Palas Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş Palas 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Ümraniye İlçesi'nde Yer Alan Sinpaş Palas Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş İş Modern Ambarlı ne zaman teslim?

İş Modern Ambarlı projesi Sinpaş tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Sinpaş İş Modern Ambarlı ne zaman teslim edilecek?

Sinpaş Metrolife ne zaman teslim?

Sinpaş Metrolife'ta 554 daire ve 10 bin metrekare ticari alan bulunuyor. Peki Sinpaş Metrolife ne zaman teslim edilecek?

Ataşehir Sinpaş Time teslim tarihi!

Topraktan ön satışları başlayan Ataşehir Sinpaş Time projesi fiyatlar 1+1'lerde ortalama 532 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Sinpaş İş Modern ne zaman teslim?

Sinpaş İş Modern projesi 151 bağımsız bölümden meydana geliyor. Peki Sinpaş İş Modern ne zaman teslim edilecek?

Sinpaş Finans Şehir Evleri ne zaman teslim?

Sinpaş Finans Şehir projesi İstanbul Ümraniye - Ataşehir bölgesinde Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirildi. Sinpaş Finans Şehir Evleri ne zaman teslim?

Sinpaş Gökorman Konutları teslim tarihi!

Gökorman Evleri projesi İstanbul Ümraniye'de 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatifleriyle hayata geçirildi. Sinpaş Gökorman Konutları teslim tarihi ne zaman?

Ataşehir Sinpaş Finans Şehir ne zaman teslim?

Ön taleplerin toplandığı Sinpaş Finans Şehir projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye-Ataşehir bölgesinde yükseliyor. Peki Ataşehir Sinpaş Finans Şehir ne zaman teslim?

Sinpaş Finans Şehir teslim tarihi!

Sinpaş Finans Şehir projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor. Sinpaş Finans Şehir teslim tarihi ne zaman?

Ümraniye Gökorman Sinpaş Evleri teslim tarihi!

1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Gökorman projesinde aylık 2 bin 292 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Ümraniye Gökorman Sinpaş Evleri teslim tarihi ne zaman?

Sinpaş Palas teslim tarihi Haberi

Sinpaş Palas teslim tarihi


2 etap şeklinde hayata geçirilen Ümraniye Sinpaş Palas projesi İstanbul Ümraniye'ye bağlı Çakmak Mahallesi'nde Uluslararası Finans Merkezi’ne komşu konumda yükseliyor. 


Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan  Ümraniye Sinpaş Palas projesinde 1+1'den 3,5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer verilirken, daire alanları 85 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor. 


Anahtar teslimlerin ilk etap için Aralık ayında, ikinci etap için 2018'de gerçekleşeceği Ataşehir Sinpaş Palas'da kişi özel ödeme planı hazırlanıyor. 


Sinpaş Palas projesinde daire sahiplerine yüzme havuzu, fitness, sauna, otopark gibi sosyal olanaklar sağlanıyor. 


Sinpaş Palas fiyat listesi 2017 güncel!


85 metrekare 1+1 daire fiyatları peşinde 725 bin TL'den başlıyor. 

85 metrekare 1,5+1 daire fiyatları peşinde 670 bin TL'den başlıyor.

125 metrekare 2+1 daire fiyatları peşinde 970 bin TL'den başlayarak değişiyor. 


Telefon : 444 1 974

Web :