28 / 04 / 2024

sinpaş Saklı Koru Konakları fiyatları 2021

sinpaş Saklı Koru Konakları fiyatları 2021

Sinpaş Saklı Koru Konakları fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Saklı Koru Konakları fiyat listesi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Saklı Koru Konakları fiyat!

Saklı Koru Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Saklı Koru Konakları fiyat bilgisi...

Sinpaş Koru Aura'da bankasız, sabit ödemeli 60 ay vade!

Sinpaş GYO imzası ile inşa edilen Koru Aura projesinde bankasız, sabit ödemeli 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Koru Aura'da 2 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişen konut alternatiflerine yer veriliyor. 

Sinpaş Saklı Koru Konakları lansmana özel yüzde 20 fırsatıyla satışa çıktı!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Sinpaş Saklı Koru Konakları projesi lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta. Peki Sinpaş Saklı Koru Konakları ne kadar? Hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Sinpaş Koru Aura'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı! Son gün 31 Aralık!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Ataşehir ve Finans Merkezi bölgesinde yükselen Sinpaş Koru Aura'da 31 Aralık tarihine kadar peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı başladı.

Gps Saklı Koru Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Saklı Koru Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile GPS Konut ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

Sinpaş Saklı Koru projesi resmen başlıyor! Sinpaş'tan İstanbul Atakent'e 600 yeni konutluk dev proje geliyor! 

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece Atakent'te hayata geçireceği Saklı Koru projesi resmen başlıyor. Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde yükselecek proje için ÇED süreci sona erdi. Sinpaş Saklı Koru projesinde 600 konut ve 15 ticari ünite yer alıyor.

Sinpaş'tan İstanbul'a dev proje! Atakent'e 600 yeni konutluk Saklı Koru projesi geliyor! 

Sinpaş GYO, Küçükçekmece Atakent'teki Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde 600 konutluk yeni projeye başlıyor. 515 milyon 717 bin 907 TL'ye mal olacak Saklı Koru projesinde 15 adet ticari alan da yer alacak.

Sinpaş Koru Aura'da 15 yıl vade ve 0,69 faiz fırsatı! 

Sinpaş Koru Aura, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Ataşehir ve Finans Merkezi bölgesinde yükseliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler için 15 yıl vade ve 0,69 faiz fırsatı sunuluyor. 

Sinpaş Koru Aura'da 3+1 daireler 72 ay vade ve 27 bin 500 TL taksitle!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu hayata geçirilen Sinpaş Koru Aura projesinde 3+1 daireler 72 ay vade 27 bin 500 TL taksitle satılıyor...

Sinpaş Koru Aura projesinin 2022 değeri açıklandı! İşte o rakam...

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye'de yer alan Koru Aura projesinin 2022 değeri açıklandı. Peki Sinpaş Koru Aura projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Sinpaş Koru Aura fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komuş hayata geçirilen Sinpaş Koru Aura projesinde 530 konut yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları araştırılıyor. İşte Sinpaş Koru Aura fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu şekilde inşa edilen Sinpaş Koru Aura projesinde 2+1 ve 5+1 konut tipleri yer alıyor. Peki Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 

Koru Aura'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu şekilde yükselen Sinpaş Koru Aura projesinin lansmanı yapıldı.

Sinpaş GYO Koru Aura'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Koru Aura projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Koru Aura'nın değeri ne kadar oldu? 

sinpaş Saklı Koru Konakları fiyatları 2021 Haberi

sinpaş Saklı Koru Konakları fiyatları 2021

Boulevard markasıyla 5 yeni proje hayata geçirmek için düğmeye basan Sinpaş GYO, bir yeni projesi için daha ön talep topluyor. Sinpaş'ın merakla beklenen en yeni projesi Saklı Koru Konakları ismiyle hayata geçiriliyor.

Sinpaş Saklı Koru Konakları fiyat listesi 2021!
Sinpaş Saklı Koru Konakları fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. Sinpaş Saklı Koru Konakları fiyat listesi 2021 hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bazı bilgiler paylaşalım.

*Görsel Sinpaş Altınoran projesine aittir.

Ön talep sürecinin başladığı Sinpaş Saklı Koru Konakları projesi İstanbul Avrupa Yakası Atakent'te yer alıyor.

Geniş daireleriyle dikkat çeken Sinpaş Saklı Koru Konakları projesinde ağırlıklı olarak 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri bulunuyor. 

36 ay sonra sahiplerine teslim edilmesi planlanan proje İstanbul Avrupa Yakası Atakent'te hayata geçiriliyor.

Sinpaş Saklı Koru Konakları fiyat listesi 2021!