29 / 04 / 2024

sinpaş seramik fabrikası

sinpaş seramik fabrikası

Türkiye’nin önde gelen konut üreticilerinden biri olan Sinpaş'a Suudi Arabistan’dan teklif geldi. Firma, ülkede inşa edeceği 2 milyon konut için seramik fabrikası kuracak.

İzmir Kemalpaşa OSB'ye 150 milyon dolarlık yatırım!

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'ne 150 milyon dolarlık fabrika yatırımı yapıldı. Toplam 90 bin metrekarelik alana sahip seramik fabrikası üretime başladı.

Bozüyük Toprak Seramik Fabrikası 25.5 milyona satıldı!

Bozüyük’ün önde gelen sanayi kuruluşları arasında yer alan Toprak Seramik Fabrikası 25 milyon 550 bin TL bedelle Vakıflar Bankası Türk Anonim ortaklığına satıldı...

Akgün Şirketler Grubu ABD’ye seramik fabrikası kuracak!

Yaklaşık olarak 17 yıl önce Sakarya’da kurdukları granit seramik fabrikası ile üretime başlayan Akgün Grubu, bugün 14 fabrika ve 4 bin çalışan ile 45 ülkeye ihracat yapmaya devam ediyor. 

Seranit Granit, Sinpaş GYO'dan 11.7 milyon adet pay aldı!

Seranit Granit Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş , Sinpaş Gayrimenkul Yartırım Ortaklığı'ndan toplam 9 milyon 43 bin 213 TL bedelle 11 milyon 744 bin 433 adet pay satın aldı.

Sinpaş'a Suudi Arabistan’dan teklif!

Türkiye’nin önde gelen konut üreticilerinden biri olan Sinpaş'a Suudi Arabistan’dan teklif geldi. Firma, ülkede inşa edeceği 2 milyon konut için seramik fabrikası kuracak.

Elginkan Vakfı Bilecik'te seramik fabrikası kuracak!

Manisa'da 3 bin kişiye istihdam sağlayan Elginkan Vakfı, bu yıl Bilecik'te fabrika kuracak. Vakıf, seramik fabrikası için yaklaşık olarak 110 milyon TL'lik bütçe ayırdığını belirtti.

Sinpaş Sancak Tül fabrikası projesi!

2017 yılı içerisinde satışların başlayacağı Sinpaş Sancak Tül fabrikası projesi konut, ofis, ticari ünitelerden meydana gelecek.

Sinpaş Sancak Tül fabrikası arazisinde karma projesi inşa edecek!

Sefaköy'de yer alan Sancak Tül fabrikasını satın alan Sinpaş, Sefaköy Sancak Tül fabrikası arazisinde karma projesi inşa edecek.

Decovita Seramik, Bozüyük OSB'de üretime başladı!

Decovita Seramik, son teknolojiyle kurulan fabrikasıyla birlikte ithalat yapan firmadan üretici firma konumuna geçti. Decovita Seramik, doğal taş desenlerini özel tekniklerle sırlı porselen seramiklerin üzerine basarak kaliteli ürünler sunuyor.

Decovita Seramik dev yatırımla üretici oldu!

Decovita Seramik, son teknolojiyle kurulan fabrikasıyla birlikte ithalat yapan firmadan üreten bir firma konumuna geçti. Decovita Seramik Kurucu Ortağı Ercan Uyan, “İki yıl içinde 10 milyon metrekare üretim yapmayı planlıyoruz." dedi.

NG Kütahya Seramik’ten 15 Temmuz şehitleri için fabrika!

NG Kütahya Seramik’in yeni yatırımı olan “15 Temmuz Şehitleri Seramik Fabrikası”nın temeli, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı bir törenle atıldı.

Kale Grubu, sinterflex fabrikasının temelini attı!

Kale Grubu, 59. Kuruluş Yıldönümü ile Geleneksel Seramik Bayramı etkinlikleri kapsamında yeni granit fabrikası ve duvar karosu masse hazırlık tesislerinin açılışını gerçekleştirirken, sinterflex fabrikasının temelini attı.

Sinpaş Köyceğiz, İtalyan ISVEA'yı tercih etti!

İtalyan asıllı, vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA; gözde konut projelerine imza atmaya devam ediyor. Sinpaş’ın İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirdiği Köyceğiz projesinin banyolarında ISVEA ürünleri kullanıldı.

sinpaş seramik fabrikası Haberi

sinpaş seramik fabrikası

5 yılda 2 milyon konut yapmak isteyen Suudi Arabistan, Sipaş'a teklif götürdü. konut projeleri için KİPTAŞ ve TOKİ ile birlikte davet edilen Sinpaş, konut yapımında anlaşma sağladı.


Arabistan'a uzun süredir maden ihracatı yapan Sinpaş, inşa edilecek konutların seramik gereksinimi ise ülkeye kuracağı fabrika ile karşılamış olacak. 


Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, işçilik, enerji gibi maliyetlerin ucuz olması nedeniyle iki hattın Türkiye'den sökülerek, Suudi Arabistan'a taşınacağını belirtti. Çelik, "Suudi Arabistan yönetimi konut projeleri için bizi davet etmişti. Bu projelerde kullanılacak seramikler için bir de fabrika yapacağız" şeklinde konuştu.


Çelik, sözlerine şu şekilde devam etti: "Seramik alanında mal yetiştiremiyoruz. Bilecik fabrikamız 2 ay geriden geliyor. Bu nedenle fabrikaya 5'inci hattın yapılmasına karar verdik. 5 milyon metrekarelik kapasite artışı yapacağız. Ayrıca, iki tesisi...