04 / 05 / 2024

sinpaş vade kampanyası

sinpaş vade kampanyası

Sinpaş GYO enflasyonla mücadeleye destek veriyor. Firma projelerinde yüzde 5 peşinatla 120 ay vade ve 0.98 faiz oranı ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Sinpaş Altınoran ve Marina Ankara'da 84 ay vade!

Sinpaş Yapı, Çankaya Oran’da yükselen Ankara’ konut projesi Altınoran ve Ankara’nın en çok tercih edilen konut projesi Marina Ankara için liderlere yaraşır bir kampanya hazırladı.

BOSS4 Gayrimenkul’den yüzde 0,99 faiz ve 60 ay vade kampanyası!

Gayrimenkul sektörünün en güvenilir markaları arasında yer alan BOSS4 Gayrimenkul, satış sürecinin devam ettiği projelerinde yüzde 0,99 faiz ve 60 ay vade kampanyası başlatıyor...

Sinpaş'tan 180 aya 0.99 vade kampanyası!

Ege Vadisi, Aquacity Denizli ve Finans Şehir gibi projelere imza atan Sinpaş'tan yatırımcılara görülmemiş kampanya.Sinpaş yatırıcımlarına 180 aya 0.99 vade oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 

Livera Homes'ta 120 aya 0,98 vade kampanyası!

Fimar Yapı tarafından İstanbul'un Kemerburgaz ilçesinde hayata geçirilen Livera Homes projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 36 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor.

Ege Yapı’dan 0 faiz, 50 ay vade kampanyası!

Ege Yapı, Yedikule’deki Cer İstanbul, Çekmeköy’deki ÇamlıYaka Konakları ve Kâğıthane’deki Kordon İstanbul projelerinde “0 Faiz, 50 Ay Vade” kampanyası ile satışa sunuyor. 

Maltepe Nuvo Dragos 120 ay vade kampanyası!

Maltepe Nuvo Dragos 120 ay vade kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projenin satış süreci devam ediyor.

Sinpaş faiz kampanyası detayları!

Sinpaş faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Kampanya dahilinde projelerden yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

WE Haliç'te yüzde 0 faizli 84 ay vade kampanyası!

Ilgın İnşaat'ın WE Haliç projesinde kampanyalarda sınır yok. WE Haliç'te yüzde 0 faizli 84 ay vade kampanyası başlıyor. Kampanya kapsamında banka kredisi kullanılmıyor. 

Marina Ankara Sinpaş ödeme kampanyası 2018!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan  Marina Ankara Evleri'nde fiyatlar 492 bin TL'den başlıyor. Projede ilk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak.

Finans Şehir Sinpaş ödeme kampanyası 2018!

İlk etap teslimleri Aralık 2018, ikinci etap teslimleri ise Kasım 2019 tarihinde yapılması hedeflenen Finans Şehir'de stüdyo'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor.

2018'in ilk kampanyası KÖY projesinde başladı!

Siyahkalem’in, Emlak Konut GYO güvencesiyle ile Zekeriyaköy’de hayata geçirdiği KÖY projesi yeni yıla 84 ay yüzde 0 vade kampanyası ile girdi.

Ödül İstanbul'da yüzde 5 peşinat, 60 ay vade kampanyası!

Özyurtlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ödül İstanbul'da yüzde 5 peşinat, 60 ay vade kampanyası başladı. Projede konut fiyatları 219 bin TL'den başlıyor.

Ödül İstanbul kampanya 2017!

Özyurtlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ödül İstanbul projesinde yüzde 5 peşinat ve şirket bünyesinde 60 ay vade kampanyası başladı. Projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.

Sinpaş Aqua City Denizli'de vade farksız 80 ay taksit kampanyası!

Sinpaş Aqua City Denizli'de vade farksız 80 ay taksit kampanyası devam ediyor. Teslimlerin başladığı Aqua City Denizli'de fiyatlar 291 bin 200 TL'den başlıyor...

sinpaş vade kampanyası Haberi

sinpaş vade kampanyası

Sinpaş GYO, projelerinde yüzde 5 peşinatla 120 ay vade ve 0.98 faiz oranı ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Firma, 10 projesinde başlattığı kampanya kapsamında satışlara devam ediyor. 

Kampanya; Sinpaş Finans Şehir, Sinpaş Queen Sinpaş Country, Sinpaş Gökorman, Sinpaş Metro Life, Sinpaş Altın Oran, Sinpaş Marina Ankara, Sinpaş Ege Vadisi, Sinpaş Ağua City Denizli, Sinpaş Bursa Modern projelerinde geçerli.

1- Sinpaş Finans Şehir


2- Sinpaş Queen


3- Sinpaş Country


4- Sinpaş Gökorman


5- Sinpaş Metro Life


6- Sinpaş Altın Oran


7- Sinpaş Marina Ankara


8- Sinpaş Ege Vadisi


9- Sinpaş Ağua City Denizli


10- Sinpaş Bursa Modern

Web: www.sinpas.com
Tel: 444 19...