29 / 04 / 2024

WE Haliç'te yüzde 0 faizli 84 ay vade kampanyası!

WE Haliç'te yüzde 0 faizli 84 ay vade kampanyası!

Ilgın İnşaat'ın WE Haliç projesinde kampanyalarda sınır yok. WE Haliç'te yüzde 0 faizli 84 ay vade kampanyası başlıyor. Kampanya kapsamında banka kredisi kullanılmıyor. 



WE Haliç projesinde banka kredisiz, yüzde 0 faizli 84 ay vade kampanyası sunuluyor.  Ilgın İnşaat vadeleri 120 aya kadar çıkarıyor. 120 ay vadeli ödemelerde  yüzde 0.29 faiz oranı uygulanıyor. Banka kredisi ile konut sahibi olmak isteyenler için 0 faiz 84 ay vade seçeneği bulunuyor.

“Tüm unsurlarıyla sektörde örnekle gösterilen proje”

WE Haliç’in sadece Türkiye’nin ilk master planlı dönüşüm projesi olarak değil, merkezi lokasyonu, mimarisi, sosyal donatıları ve sunduğu yüksek katma değer ile de sektörde örnek teşkil ettiğini vurgulayan Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Bucak, yatırımcıları tüm unsurlarıyla kusursuz bir projeden konut sahibi yapabilmek için yılın en büyük kampanyası olarak gördükleri bir kampanya hazırladıklarını ifade etti. 

 

WE Haliç te yüzde 0 faizli 84 ay vade kampanyası!

 

“Yatırımcılarımızı faiz ödemekten kurtarıyoruz”

Hakan Bucak, yeni kampanyaları hakkında şu bilgileri verdi:
“We Haliç projesi, eski mahalle kültürünü yaşatan prestijli bir konut ve yaşam projesi olarak Gaziosmanpaşa’nın sosyal ve kültürel dönüşümünde de liderlik ediyor. Dolayısıyla bölgede başlattığımız dönüşüm hareketiyle de yatırımcılarımızın taktirini kazanıyoruz. Biz de sunduğumuz kampanyalarla yatırımcılarımızı projemizden konut sahibi yapabilmek için çaba serf ediyoruz. Bu kapsamda sunduğumuz yeni kampanyamızda yatırımcılarımızı kredi çekmekten kurtarıyoruz. Kendi iç finansman modelimizle 60 ay vadeli ödemelerde faizleri sıfırlıyoruz.  Daha uzun sürede ödeme yapmak isteyen yatırımcılarımız için vadeleri, yüzde 0.29 faiz oranıyla 120 aya uzatabiliyoruz. Böylece yatırımcılarımızı yüksek seyreden kredi faiz oranlarına karşı korumaya alarak faiz ödemekten kurtarıyoruz. Diğer taraftan da anlaşmalı bankalarımız üzerinden almak istedikleri konut için 0 faiz 84 ay, 0,29 faiz 120 ay vadeli ödeme seçenekleri sunuyoruz”


Stüdyodan 5+1’e kadar daire seçenekleri

11 blokta 1.057 daire, 27 ticari ünite ile toplamda 1.084 bağımsız birimden meydana gelen WE Haliç projesinde 1+0'dan 5+1 şeklinde daire tiplerine kadar seçenekler yer alıyor. 
Projede yer alan daireler bahçeli, teraslı ve 3 metre tavan yüksekliğine sahip olacak şekilde tasarlanıyor. Dairelerin 290 metrekareye kadar ulaştığı projede We konseptli konut ve çarşı bölümleri; WE konut, We bulvar çarşı, We meydan olarak tanımlanan projede fiyatlar, 363 bin TL’den başlıyor. 
  

Web: http://wehalic.com


Geri Dön