27 / 04 / 2024

DenizBank’ta yüzde 0 faizli 5 bin TL’lik ihtiyaç krediniz ve 1 yıllık BluTV üyeliği sizi bekliyor!

DenizBank’ta yüzde 0 faizli 5 bin TL’lik ihtiyaç krediniz ve 1 yıllık BluTV üyeliği sizi bekliyor!

DenizBank bütün ihtiyaçlarınız için alabileceğiniz geri ödemesini 6 aya yayarak yapabileceğiniz, yüzde 0 faizli 5 bin TL Taksitli Nakit Avans fırsatını ve 1 yıllık BluTV üyeliğini kazanmak için acele edin. DanizBank’ın ihtiyaç kredisinin son başvuru tarihi 30 Eylül’dür. İşte, kartın detayları...



DenizBank’tan bank müşterilerine özel yüzde 0 faiz oranıyla 5 bin TL ihtiyaç kredisi için acele edin. İhtiyaç kredisinin son geçerlilik tarihi ise 30 Eylül’dür. İhtiyaçlarınız için beklemeyin. DenizBank’ın yüzde 0 faizli krediniz hazır. İşte, ihtiyaç kredisinin detayları…

İhtiyaçlarınız için beklemeyin. Nakde ihtiyacınız varsa 5 bin TL’ye varan ihtiyaç krediniz hazır. Hem ihtiyaç krediniz şimdi yüzde 0 faiz oranıyla banka müşterilerine özel fırsatlarla. Geri ödemelerinizi ise 6 aya varan taksitlerle rahat rahat ödeyin.

Kampanyalı ihtiyaç kredisi için DenizBank müşterisi olmanız gerekli. Ayrıca, DenizBank müşterileri, ihtiyaç kredisinden yalnızca 1 defa yararlanabilirler.

DenizBank’ta yüzde 0 faizli 5 bin TL’lik ihtiyaç krediniz ve 1 yıllık BluTV üyeliği sizi bekliyor!

5.000TL değerindeki ihtiyaç kredisi, 0 faizle 6 ay vadeli Taksitli Nakit Avans hakkı, Bireysel Kredi Kartı onaylandığı günün 2 iş günü sonrasında tanımlanır ve kredi kartının kullanılabilir limitinin yeterli olması durumunda ise tanım tarihi ile 15.10.2022 tarihleri arasında kullanma hakkına sahiptirler.

Onaylanan kart limitine göre, 250 TL ile 5.000 TL arasında Taksitli Nakit Avans kullanımı yapılabilir. Taksitli nakit avans kullanım vadesi ise banka tarafından 6 ay olarak belirlenmiştir.

Krediden yararlanmak isteyen yeni müşterilerin, Taksitli Nakit Avans kullanımı için kredi kartını fiziken teslim alınması gerekmektedir.

Peki, İhtiyaç kredisinden kimler yararlanabilir? İhtiyaç kredisinin detayları nedir? DenizBank ihtiyaç kredisini alan müşteriler BluTv üyeliği nasıl alacaklar? İşte, ihtiyaç kredisinin detayları nelerdir…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön