05 / 05 / 2024

sinpaş yurtdışı projeleri

sinpaş yurtdışı projeleri

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yetkilileri, Suudi Arabistan'da gayrimenkul geliştiren çeşitli firmalardan teklif gelmesi üzerine Riyad'da bir şirket kurmaya karar verdi.

Türk müteahhitler yurtdışında 10 binden fazla proje üstlendi!

Türk müteahhitler koronavirüs salgınına rağmen yurtdışında projeleri üstlenmeye devam ediyor. Sektör ilk çeyrekte 3,1 milyar dolarlık 52 projeyi hayata geçirdi. 

Sinpaş Saklı Koru Konakları ön talep topluyor!

Sinpaş'ın en yeni projeleri arasında yer alan Sinpaş Saklı Koru Konakları için ön talep dönemi başladı. Proje Küçükçekmece Atakent'te hayata geçiriliyor.

Sinpaş Sefaköy'e bin konut yapacak!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik 2020 hedeflerini anlattı. Sefaköy'deki Sancaktül arazisine bin konut yapmayı planlayan Sinpaş yurtdışında da projeler geliştirecek.

Sinpaş GYO, Euroleague Basketbol’a sponsor oldu!

Gayrimenkul sektöründeki 44 yıllık deneyimiyle yenilikçi ve öncü projeleri hayata geçirmeye devam eden Sinpaş GYO, Euroleague Basketbol’un resmi sponsoru oldu.

Türk müteahhitler yurtdışı inşaat işlerinde iyi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Tevfik Güngör, bugünkü yazısında Türk müteahhitlerin yurtdışında üstlendiği projeleri değerlendirdi. İşte, Tevfik Güngör'ün bugünkü yazısı...

Sinpaş, gayrimenkul sektörünün Süper Markası seçildi!

Gayrimenkul sektöründeki 43 yıllık deneyimiyle yenilikçi ve öncü projeleri hayata geçiren Sinpaş, ‘Supermarkalar 2016 Türkiye’ araştırmasında gayrimenkul kategorisinde özel sektörün tek ‘Süper Markası’ seçildi.

Sinpaş GYO'dan 4 yeni proje geliyor!

Sinpaş GYO, Expo Turkey by Qatar'a İstanbul, Bursa ve Ankara projeleri ile katıldı. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 4 yeni projenin müjdesini verdi.

Sinpaş GYO Expo Turkey by Katar'a katıldı!

Sinpaş GYO, bugün kapılarını açan Expo Turkey by Katar Fuarı'na katıldı. Katar ve Türkiye işbirliğinde gerçekleşen fuarda Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri tanıtılacak.

Sinpaş, Cityscape Katar 2017'nin gözdesi oldu!

Sinpaş GYO, gayrimenkul sektörünün en büyük uluslararası organizasyonlarından biri olan Cityscape Katar 2017’de yerini almaya hazırlanıyor. Sinpaş GYO, Cityscape Katar 2017’ye, Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri ile katılacak.

Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri yeni!

"Lüksün en doğal hali mi, doğanın en lüks hali mi" sloganıyla basına tanıtılan Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri ön satışlara başlayacak. İşte Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri yeni...

Sinpaş GYO Sancaktepe ve Ümraniye projelerine ön talep toplanıyor!

Sinpaş GYO, İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe ve Ümraniye'de yapacağı yeni konut projeleri için ön talep topluyor...

Sinpaş, 20 yıl vade kampanyasına 14 projesiyle katılıyor!

Sinpaş 14 projesiyle tarihi “240 ay vadeli konut satışı” kampanyasına katılıyor. Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Liva, Köyceğiz, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, İncek Life, İncek Blue, İncek Green Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri bulunuyor.

Sinpaş birikimlerini yurtdışında değerlendirecek!

Sinpaş, 40 yıl önce yazlık evler ve siteler yapma hedefi ile sektöre adım attı. Sinpaş Holding Başkanı Avni Çelik, "Bu birikimi sınırlarımızın ötesinde değerlendireceğiz" diyor.

sinpaş yurtdışı projeleri Haberi

sinpaş yurtdışı projeleri

SUUDİ Arabistan İmar Bakanı Majed bin Abdullah Al-Huqail ülkesinde artan konut talebini karşılamak için geçtiğimiz haftalarda Sinpaş Yapı yetkilileri ile görüşme sağlamıştı. 


Suudi Arabistan İmar Bakanı yaptığı ziyarette 1 milyon 500 bin konutun piyasa sürmeyi hedefledikleri bu beklentiyi de Türk firmaları ile başarmak istediklerini söylemişti. 


Suudi Bakan, yıllık 300 bin konutun özellikle Riyad, Cidde, Mekke, Medine ve Dammam şehirlerinde arz edilmesini planladıklarını belirtmişti. 



Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik ise “Suudi Bakan ile tecrübelerimizi paylaşmak için buradayız. Suudi Arabistan’ın konut talebini karşılamak konusunda tüm desteği göstermeye hazırız. Umuyorum ki ileride çok güzel işbirliklerine imza atacağız” demişti. 


Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu, Suudi Arabistan'da gayrimenkul geliştiren çeşitli firmalardan gelen iş birliği tekliflerini değerlendirdi. Bu iş birliği tekliflerine zemin hazırlamak üzere...