12 / 05 / 2024

Sır Grup İnşaat iletişim

Sır Grup İnşaat iletişim

Sır Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abbas Sır, Hıdır Kızıldağ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta Kadıköy, Suadiye Mahallesi'nde kuruldu.

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketiİsdem Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demir tarafından kuruldu.

Flankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Yetişen tarafından kuruldu.

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Sönmez tarafından kuruldu.

Green Grup İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Grup İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uğur tarafından kuruldu.

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Okay Göbeloğlu tarafından kuruldu.

Çiftçiler şimdi buğday, arpa, mısır fiyatlarına bakın! Borsalar peş peşe açıkladı! Buğday, arpa, mısır bugün kaç lira?

Çiftçilerin merakla araştırdığı buğday, arpa, mısır fiyatları sık sık değişiyor. Peki buğday, arpa, mısır bugün kaç lira oldu? İşte 16 Nisan 2023 fiyat listesi...

Çiftçiler hemen buğday, arpa, mısır fiyatlarına bakın! Borsa borsa açıklandı! Buğday, arpa, mısır bugün kaç TL? 

Çiftçiler merakla, borsa borsa buğday, arpa, mısır fiyatlarını araştırıyor. Peki buğday, arpa, mısır bugün kaç TL? Buğday, arpa, mısır fiyatları düşüyor mu? İşte 8 Nisan 2023 fiyat listesi...

Tahıl koridoru gıda fiyatlarını nasıl etkiledi? Buğday, arpa, mısır bugün kaç lira? 16 Mart 2023 fiyat listesi...

Son günlerde tahıl koridorunun uzatılması sık sık gündemde yer alıyor. Çiftçiler son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Tahıl koridoru gıda fiyatlarını nasıl etkiledi? Buğday, arpa, mısır bugün kaç lira? 16 Mart 2023 fiyat listesi... 

S Grup İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Grup İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Keos tarafından kuruldu.

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Şevval Örs tarafından kuruldu.

Sürmeneli Grup İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmeneli Grup İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Seyit Ayaydın tarafından kuruldu. 

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Limanköy Grup İnşaat Metal Kimya Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limanköy Grup İnşaat Metal Kimya Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ahmet Zıylan tarafından kuruldu.

Sır Grup İnşaat iletişim Haberi

Sır Grup İnşaat iletişim

Sır Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abbas Sır, Hıdır Kızıldağ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu. 


Sır Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A-  Amaç Ve Konusu Başlıca Şunlardır. 1. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak,gayrimenkul projeleri geliştirmek, kentsel dönüşüm, yeraltı ve yer üstü bayındırlık hizmetleri, inşaatların yapım ve onarımı, gerek kendi arsalarına, gerekse kendi temin edecekleri her türlü vasıftaki arsalara kat karşılığı her türlü inşaatın yapımı veya onarımı ile yapılacak olan bu inşaatları ve her türlü gayrimenkulü almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum...