05 / 05 / 2024

siren ertan ersin kayalar

siren ertan ersin kayalar

Tasarımcı Siren Ertan ile eşi Ersin Kayalar, iş dünyasında güçlerini birleştirme kararı aldı. Ertan, eşinin inşa ettiği evlerin dekorasyonunu yapmaya talip olduğunu açıkladı.

Ertan Kocatepe Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertan Kocatepe Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Kocatepe tarafından kuruldu.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, ilk deprem konutlarının teslim tarihi için kasım ayını işaret etti!

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, kentte meydana gelen depremden sonra inşa edilen konutların Kasım ayında teslim edileceğini belirtti. İşte detaylar...

Ersin Akarlılar kimdir? Ersin Akarlılar ne iş yapar?

Türkiye'nin önde gelen iş insanları arasında yer alan Ersin Akarlılar kimdir? Ersin Akarlılar ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Ersin Taranoğlu kimdir? Hangi dönemler milletvekili oldu? Martı GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Ersin Taranoğlu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Nerede okudu? Hangi ilden milletvekili oldu? İngilizce biliyor mu? Martı GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Ersin Taranoğlu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Mehmet Ersin Tezol Kimdir?

Mehmet Ersin Tezol kimdir? Mehmet Ersin Tezol’un mesleği nedir? Mehmet Ersin Tezol hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ertan Keleş Kimdir?

Ertan Keleş kimdir? Ertan Keleş’in mesleği nedir? Ertan Keleş hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu vefat etti!

Kalyon, Kolin, Limak, Cengiz inşaattan sonra en yüksek ekonomik değerde kamu ihalelerini alan Yapı Merkezi’nin Onursal Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu yaşamını yitirdi. 

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Mustafa Levent Sungur Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne, Hakan Gedikli ve Hakan Akbulut'un Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. 

Ertan Grup Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Grup Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Göz ve Mehmet Göz tarafından kuruldu.

Ertan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ertan tarafından kuruldu.

Ersin Çalık kimdir?

Servet GYO Genel Müdürü Ersin Çalık kimdir? Ersin Çalık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersin Çalık'ın biyografisi...

Ersin Çalık, Servet GYO Genel Müdürü oldu!

Servet GYO'nun Genel Müdürlük görevini başarıyla yürüten Mahmut Sefa Çelik'in, Sinpaş Grubu'nun yeni yatırımlarında yer almak üzere ayrılmasının kabul edilmesine, yeni göreve Ersin Çalık'ın atanmasına karar verildi. 

Ertan Mimari Tasarım Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Mimari Tasarım Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ertan tarafından kuruldu.

siren ertan ersin kayalar Haberi

siren ertan ersin kayalar

Takvim gazetesinde yer alan habere göre, sosyetik tasarımcı Siren Ertan Kayalar, moda sektöründen dekorasyon dünyasına transfer olacağının sinyallerini verdi. Güzel tasarımcı, önceki gün Nisan ayında dünyaevine girdiği işadamı Ersin Kayalar'ın inşa ettiği Çeşme'deki bir evin fotoğrafını paylaştı. Eşine övgü yağdıran Siren Ertan, iş dekorasyona gelince kendini öne sürdü.

Ertan, paylaşımına "Şimdi reklamlar… Evlerin inşaatını Ersin fena yapmamış; ama dekorasyon işleri bende. Satış sloganım 'Ev satmıyorum komşu arıyorum' ya da devir tasarruf devri olduğuna göre 'Siz evleri alın, ücretsiz dekorasyon hizmeti benden' olabilir" notu düştü. Tasarımcının bu hamlesi, "Eşler, işte de güçlerini birleştiriyor" yorumunu...