14 / 05 / 2024

şirin sayın

şirin sayın

Son iki ayın en düşük seviyesini gören gram altın, yatırımcılarını düşündürmeye devam ediyor. Ünlü ekonomist Şirin Sayın, elimizdeki altınları ne yapmamız gerektiğini açıkladı.

Gram altını olanlar dikkat. Ünlü ekonomist altında kazandıracak formülü açıkladı

Son iki ayın en düşük seviyesini gören gram altın, yatırımcılarını düşündürmeye devam ediyor. Ünlü ekonomist Şirin Sayın, elimizdeki altınları ne yapmamız gerektiğini açıkladı.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Nevzat Sayın ile 'Mimaride Anlam Üretmek' söyleşisi 19 Mayıs'ta!

Yıldız Entegre tarafından sosyal medya üzerinden düzenlenen “Mimaride Anlam Üretmek” temalı söyleşi, 19 Mayıs Salı günü saat 17:00’de Yıldız Entegre’nin Instagram sayfası üzerinde canlı olarak yayınlanacak. 

İsviçre Hükümeti, Hayrünissa Güngör'ün servetinin varislerini arıyor!

Hayatının son 16 yılında İsviçre'nin Basel bölgesinde yaşayan Hayrünissa Güngör Sayın 2019'da yaşamını yitirdi. Vefatı sonrasında Basel Şehri Miras Dairesi, Hayrünissa Hanım'ın servetinin varislerini arıyor.

Türkiye, akıllı şehirler konusunda dünyanın önde gelen ülkeleri arasında!

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Ankara'da düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşrif ettiği 'Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi'ne katıldı.

Sinan Öncel: Yurt dışındaki mağaza sayısı 5 bin 500’ye yaklaşacak!

BMD Başkanı Öncel, "106 markamızın yurt dışında 4 bin 396 mağazası bulunuyor. Yıl sonunda bu sayının 4 bin 700’e çıkacağını öngörüyoruz. 2020 sonunda ise üyelerimizin yurt dışındaki mağaza sayısının 5 bin 500’ye yaklaşacağını tahmin ediyoruz" dedi...

Sayın AŞ hazır beton sektöründe Antalya'da!

İnşaat sektöründe 40'ıncı yılını geride bırakan Sayın AŞ, yeni projesi Life Point Residance ile yatırımlarına devam edecek. Firmanın piyasaya sunduğu Mabella markası da şimdiden beğenileri topladı.

Batman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Batman Valisi Hulusi Şahin yaptığı açıklamada "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda diğer illerde olduğu gibi Batman'da da yapımına başladığımız millet bahçesinde sona doğru geldik." dedi.

Mimar Nevzat Sayın’ın yeni kitabı okuyucu ile buluştu!

Türkiye modern mimarlık tarihinin kurucu mimarları arasında bulunan Nevzat Sayın’ın son on beş yıllık üretiminin arşivi niteliğinde yer alan "Düşünceler/İşler" isimli yeni kitabı düzenlenen etkinliğe katıldı.

İmar barışı bilgilendirme toplantısı bugün!

İmar barışı bilgilendirme toplantısı bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. İmar barışı toplantısı Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum'un katılımı ile yapılacak. 

Akkök Holding'in acı günü! Güzide Ataünal vefat etti!

Akkök Holding'in CFO'su İcra Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Özlem Ataünal'ın kayınvalidesi Güzide Ataünal vefat etti.

Şehir planlarını 50-100 yıllık yapacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum depremle ilgili dönüşümde kararlı olduklarını belirterek "Sayın Cumhurbaşkanımızın 2012 yılında başlattığı bu seferberliği, bedeli ne olursa olsun, bu dönüşümü gerçekleştireceğiz" diye açıklama yaptı.

şirin sayın Haberi

şirin sayın

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) enflasyon rakamları son 41 zirvesini gördü. Bu durum ise  ons altını etkiledi.

Ons altında 1700 dolar psikolojik desteğini aşağı doğru ilerlerken, gram altınsa son iki ayın en düşük seviyesini gördü.

Yatırımcılar ise, "Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi" sorularına yönelmiş durumda.

Altın ve para piyasaları uzmanı Şirin Sayın, konu ile ilgili A Haber’e açıklamalarda bulundu. Şirin, yatırımcılara önemli tavsiyeler verirken, “Son beş haftadır ons altında olumsuz bir kapanış var. Ons tarafında düşüşler devam ediyor. Bununla birlikte gram altında da aynı düşüşler var. 950 seviyelerine indi.

Fiziki piyasalarda bir gramlık altın neredeyse 979 - 80 TL şeklinde” şeklinde konuştu.

DÜŞÜŞ DEVAM EDECEK Mİ?

Uzman Sayın, düşüşlerin devam edeceğini bilrirken, “Ons altın, 1.680 ons seviyelerine kadar düşebilir, gram altında da düşüşler olabilir.

900 – 950 TL aralığında fiyatlamalar da olabilir....