29 / 04 / 2024

Gram altını olanlar dikkat. Ünlü ekonomist altında kazandıracak formülü açıkladı

Gram altını olanlar dikkat. Ünlü ekonomist altında kazandıracak formülü açıkladı

Son iki ayın en düşük seviyesini gören gram altın, yatırımcılarını düşündürmeye devam ediyor. Ünlü ekonomist Şirin Sayın, elimizdeki altınları ne yapmamız gerektiğini açıkladı.



Amerika Birleşik Devletleri (ABD) enflasyon rakamları son 41 zirvesini gördü. Bu durum ise  ons altını etkiledi.

Ons altında 1700 dolar psikolojik desteğini aşağı doğru ilerlerken, gram altınsa son iki ayın en düşük seviyesini gördü.

Yatırımcılar ise, "Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi" sorularına yönelmiş durumda.

Altın ve para piyasaları uzmanı Şirin Sayın, konu ile ilgili A Haber’e açıklamalarda bulundu. Şirin, yatırımcılara önemli tavsiyeler verirken, “Son beş haftadır ons altında olumsuz bir kapanış var. Ons tarafında düşüşler devam ediyor. Bununla birlikte gram altında da aynı düşüşler var. 950 seviyelerine indi.

Fiziki piyasalarda bir gramlık altın neredeyse 979 - 80 TL şeklinde” şeklinde konuştu.

Gram altını olanlar dikkat. Ünlü ekonomist altında kazandıracak formülü açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön