14 / 05 / 2024

Gram altını olanlar dikkat. Ünlü ekonomist altında kazandıracak formülü açıkladı

Gram altını olanlar dikkat. Ünlü ekonomist altında kazandıracak formülü açıkladı

Son iki ayın en düşük seviyesini gören gram altın, yatırımcılarını düşündürmeye devam ediyor. Ünlü ekonomist Şirin Sayın, elimizdeki altınları ne yapmamız gerektiğini açıkladı.



DÜŞÜŞ DEVAM EDECEK Mİ?

Uzman Sayın, düşüşlerin devam edeceğini bilrirken, “Ons altın, 1.680 ons seviyelerine kadar düşebilir, gram altında da düşüşler olabilir.

900 – 950 TL aralığında fiyatlamalar da olabilir. Gram altında da ons altında da düşüşler devam edecek.

Ani hareketlerden korunmak gerekiyor. Gram altında yeniden 1.000 liranın üzerinde daha yukarı seviyeler olabilir  fakat stabil, yatay 900 – 950 TL aralığında fiyatlanan bir gram altın görebiliriz önümüzdeki zamanda.

Şu an hem belirsizlik devam ediyor hem de merkez bankalarının verdiği faiz artırımları sonucunda fidanlar henüz meyve vermedi. O süreçler büyük ihtimal eylül ve sonrası için konuşulması gerekiyor.

ELİNDE ALTIN OLANLAR DİKKAT

899 – 900 lira gram altında alım fırsatı olacak seviyeler. Tabii ki aşağısı için dikkat etmek gerekir. Altını elinde bulunanlar;  dünyadaki hem jeopolitik hem de enflasyonist problemler çözülmedi. Çözüldükten sonra satalım mı diye konuşalım. Fakat şu an daha çok portföyleri altın için besleme dönemiymiş şeklinde hissediyorum.

Gram altını olanlar dikkat. Ünlü ekonomist altında kazandıracak formülü açıkladı

EDİTÖR NOTU: Bu haber 18 Temmuz 2022 tarihinde saat 13.54’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,43 Türk Lirası, euro 17,64 Türk Lirası, altının gramı ise 961 Türk Lirası değerinde.

Hem çalışan hem çocuk bakan annelere müjde. 55 bin 372 lira verilecek

Online alışveriş yapanlar dikkat. İnternet alışverişinde bu dolandırıcılığa son

Emekli maaşlarını yükseltecek şok teklif. Emekli maaşları arasındaki makas daralıyor mu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön