24 / 07 / 2024

Şirinevler Konutları daireleri

Şirinevler Konutları daireleri

Şehitkamil Belediyesi tarafından vatandaşın konut ihtiyacını karşılamak adına Şirinevler Mahallesi'nde yapımı devam eden Şirinevler Konutları, bitme aşamasına geldi. Belediye,vatandaşların her türlü ihtiyacını karşılayacak daireler yapıyor.

Halk GYO Bizimtepe Aydos ve Erzurum Şehristan Konutları’nda anahtar teslimlerine hazırlanıyor!

2021 senesinin ilk yarısında 17.8 milyon TL kâr elden Halk GYO satışları devam eden Bizimtepe Aydos ve Erzurum Şehristan Konutları’nda yer alan daireleri kısa sürede teslim edecek. 

Zonguldak’ta akılalmaz dolandırıcılık! Sattığı daireleri kayınvalidesine devretti!

Zonguldak'ta müteahhitlik yapan Ragıp Bayraktar hakkında, 2015'te inşası başlayan ve sadece yüzde 20'si biten binayla ilgili ödeme yapmalarına rağmen konutlarını alamadıklarını belirten hak sahipleri, şikayette bulundu. İddiaya göre müteahhit söz konusu daireleri kayınvalidesine devretti.

TOKİ Ordu Şirinevler başvuruları başladı!

Ordu Altınordu Şirinevler Mahallesi TOKİ projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Avrupa Konutları Kale'nin örnek daireleri görücüye çıktı!

İstanbul Topkapı'da yer alan Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. Artaş İnşaat tarafından 650 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen projenin, yüzde 77'si satıldı.

Trabzon N Tepe Konutları satılık!

Trabzon N Tepe Konutları satılık daireleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Trabzon N Tepe projesinde toplam 116 daire bulunuyor.

Avrupa Konutları Kale'de 3 ay erken teslim!

Topkapı'daki Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri hazırlandı. 2+1 ve 3+1 tipindeki örnek daireler ziyarete açılırken, projenin yüzde 77'si de satıldı.

Avrupa Konutları Kale'nin daireleri görücüye çıktı!

Artaş İnşaat'ın Topkapı'da yapımına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. 599 konutun yer aldığı projede 2+1 ve 3+1 örnek daireler gezilebiliyor.

Avrupa Konutları Kale'de konutların yüzde 77'si satıldı!

ARTAŞ İnşaat'ın Topkapı'da yapımına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. Projede 2+1 ve 3 + 1 örnek daire tipleri ziyarete açılırken dairelerin yüzde 77'si de sahiplerini buldu.

Avrupa Konutları Kale'deki dairelerin yüzde 77'si sahiplerini buldu!

Artaş İnşaat'ın Topkapı'da yapımına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. 599 konutun yer aldığı projede 2+1 ve 3 + 1 örnek daire tipleri ziyarete açıldı.

Avrupa Konutları Kale'deki örnek daireler görücüye çıktı!

Topkapı'daki Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri hazırlandı. 2+1 ve 3+1 tipindeki örnek daireler ziyarete açılırken, projenin yüzde 77'si de satıldı.

Avrupa Konutları Kale projesinin örnek dairesi açıldı!

Avrupa Konutları Kale'nin örnek daireleri yatırımcıların beğenisine sunuldu. Kaliteli ve lüks detaylara sahip projede 1+1 tip dairelerin satışı tamamlanırken, 2+1' den 4+1'e kadar değişen daire seçenekleri yer alıyor.

Avrupa Konutları Kale'nin örnek dairesi ziyarete açıldı!

Topkapı'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale'nin örnek daireleri yatırımcıların beğenisine sunuldu. Kaliteli ve lüks detaylara sahip projede 1+1 tip dairelerin satışı tamamlanırken, 2+1' den 4+1'e kadar değişen daire seçenekleri yer alıyor.

Avrupa Konutları Kale örnek dairesi açıldı!

Artaş İnşaat’ın Topkapı’da inşasına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. 599 konutun yer aldığı projede 2+1 ve 3+1 örnek daire tipleri ziyarete açılırken dairelerin %77’si de sahiplerini buldu.

Şirinevler Konutları daireleri Haberi

Şirinevler Konutları daireleri

Şehitkamil Belediyesi tarafından vatandaşın konut ihtiyacını karşılamak adına Şirinevler Mahallesi'nde yapımı devam eden Şirinevler Konutları, bitme aşamasına geldi. Şehitkamil Belediyesi konut yapımının yanı sıra, Şirinevler Mahallesinde vatandaşların her türlü sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak projeleri hayata geçirecek. 


ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZ, BİZLERE FARKLI BİR YAŞAM İMKANI SUNUYOR 


Dar gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için Şehitkamil Belediyesi tarafından başlatılan toplu konut projesi kapsamında Şirinevler Mahallesinde yapımı devam eden 2+1 ve 3+1 dairelerin inşaat çalışması bitme aşamasına inşaat aşamasının kısa sürede bitme seviyesine gelmesi ise evlerine kavuşacak olan aileleri mutlu ediyor, Şirinevler Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlar, "Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nun katkılarıyla mahallemize yapılan Şirinevler konutlarının inşaat çalışmaları artık bitme aşamasına geldi, Çok kısa bir sUrede inşaat çalışmaları sona erecek. 


Şehitkamil Belediyesi tarafından mahallemize 1+1 konutlar yapılmıştı, Şimdi...