17 / 05 / 2024

Şirinevler Konutları'nın inşaatı bitmek üzere!

Şirinevler Konutları'nın inşaatı bitmek üzere!

Şehitkamil Belediyesi tarafından vatandaşın konut ihtiyacını karşılamak adına Şirinevler Mahallesi'nde yapımı devam eden Şirinevler Konutları, bitme aşamasına geldi. Belediye,vatandaşların her türlü ihtiyacını karşılayacak daireler yapıyor.



Şehitkamil Belediyesi tarafından vatandaşın konut ihtiyacını karşılamak adına Şirinevler Mahallesi'nde yapımı devam eden Şirinevler Konutları, bitme aşamasına geldi. Şehitkamil Belediyesi konut yapımının yanı sıra, Şirinevler Mahallesinde vatandaşların her türlü sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak projeleri hayata geçirecek. 


ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZ, BİZLERE FARKLI BİR YAŞAM İMKANI SUNUYOR 


Dar gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için Şehitkamil Belediyesi tarafından başlatılan toplu konut projesi kapsamında Şirinevler Mahallesinde yapımı devam eden 2+1 ve 3+1 dairelerin inşaat çalışması bitme aşamasına inşaat aşamasının kısa sürede bitme seviyesine gelmesi ise evlerine kavuşacak olan aileleri mutlu ediyor, Şirinevler Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlar, "Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nun katkılarıyla mahallemize yapılan Şirinevler konutlarının inşaat çalışmaları artık bitme aşamasına geldi, Çok kısa bir sUrede inşaat çalışmaları sona erecek. 


Şehitkamil Belediyesi tarafından mahallemize 1+1 konutlar yapılmıştı, Şimdi ise 2+1 ve 3+1 konutlar yapıldı. Konutların dışında, yine Belediyemiz tarafından, sosyal tesis, parklar ve bu gibi sosyal etkinlik yerleri de yaparak, bizlere farklı bir yaşam imkanı sunuyor, Bunun içinde mahalle sakinleri olarak, Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi. 


Gaziantep Artı Haber 


Geri Dön