06 / 07 / 2024

Şirinevler Mahallesi konut projeleri

Şirinevler Mahallesi konut projeleri

Dar gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için Şehitkamil Belediyesi tarafından başlatılan toplu konut projesi kapsamında Şirinevler Mahallesi'nde yapılan 2+1 dairelerin yapım aşaması hızlı bir şekilde ilerliyor...

Yıldırım Şirinevler Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nin kaderini değiştirecek imar planı çalışmaları sürüyor. İmar planı ve uygulaması ile bölgenin sosyal donatıya ve alt yapı hizmetlerine sahip olacak.

Ordu TOKİ projesindeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ işbirliği ile Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde inşa edilen projedeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti.

TOKİ Tokat Niksar Kültür 4. Etap kura sonuçları 2018!

Tokat Niksar Kültür Mahallesi konut projesi kapsamındaki 305 konutun kurası bugün çekiliyor. TOKİ Tokat Niksar Kültür 4. Etap kura sonuçları 2018 açıklandıktan sonra burada yer alacak..

Tokat Niksar Kültür 4. Etap kurası bugün çekiliyor!

Tokat Niksar Kültür Mahallesi konut projesi kapsamında satışa sunulmuş olan 305 konutun kurası bugün çekiliyor..

TOKİ Ordu Şirinevler başvuruları başladı!

Ordu Altınordu Şirinevler Mahallesi TOKİ projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Niğde Efendibey Mahallesi'nde 944 konut yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde Efendibey Mahallesi 3. Etap 1. ve 2. Bölge Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Toplu Konut İnşaatları projesi kapsamında 944 konut inşa edecek..

Meram Gödene Mahallesi 22 konut kura sonucu açıklandı mı?

TOKİ Meram Gödene Mahallesi projesinde toplamda 22 konut bulunuyor. 2+1'lerden meydana gelen projede yüzde 12 oranında peşinat veriliyor. 

TOKİ'den Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi'ne 709 yeni konut!

TOKİ, Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Yeşilyurt Mahallesi'ne toplamda 709 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi Konutları için ihale tarihi belirlendi. 

TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi 927 konut ihalesi 29 Kasım'da!

TOKİ Kırıkkale İli Merkez İlçesi Yuva Mahallesi'nde 927 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi 927 konut ihalesi 29 Kasım'da yapılacak. 

TOKİ'den Konya Ladik Mahallesi 2.Etap'a 799 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut üretimine ara vermeden devam ediyor. TOKİ bu kapsamda  Konya Ladik Mahallesi 2.Etap'a 799 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ'den Samsun Nalbantlı Mahallesi'ne 504 konut!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Samsun'da Vezirköprü İlçesi'ne bağlı Nalbantlı Mahallesi 504 konutluk proje yapacak..

TOKİ'den Kırıkkale Yuva Mahallesi'nde 927 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kırıkkale Yuva Mahallesi'nde 927 konutluk proje yapılacak. Proje daire teslimleri 2019 yılı içindende yapılacak..

TOKİ'den Kırşehir Kaman Sarıuşağı Mahallesi'ne 224 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kırşehir İli, Kaman İlçesi, Sarıuşağı Mahallesi'nde konut projesi yapılacak...

Şirinevler Mahallesi konut projeleri Haberi

Şirinevler Mahallesi konut projeleri

Dar gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için Şehitkamil Belediyesi tarafından başlatılan toplu konut projesi kapsamında Şirinevler Mahallesi'nde yapılan 2+1 dairelerin yapım aşaması hızlı bir şekilde ilerliyor. İnşaat aşamasının kısa sürede bitme seviyesine gelmesi ise evlerine kavuşacak olan ailelerin yüzünü güldürüyor. Şehitkamil Belediyesi daha önce dar gelirli ailelerin konut sahibi olabilmesi için Şirinevler bölgesinde 1+1 evleri hayata geçirmişti. Konutlarla birlikte Şirinevler mahallesinde vatandaşların her türlü sosyal ihtiyaçları karşılanarak farklı bir yaşam imkanı sunuluyor. 


Habertürk...