04 / 05 / 2024

Şirinevler TOKİ

Şirinevler TOKİ

Gaziantep Şirinevler TOKİ Evleri 'nde yer alan konutların tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Gaziantep Şirinevler TOKİ Evleri 'nde başvurular 16 Eylül 2013 tarihine kadar kabul ediliyor projeden 395 lira taksitle konut sahibi olunabiliyor...

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Şirinevler Şubesi açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Şirinevler Şubesi 150 milyon sermaye bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şirinevler  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şirinevler Şubesi açıldı!

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şirinevler Şubesi bugün Bahçelievler'de 67 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aydın tarafından açıldı.

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hakan Özelmacıklı tarafından açıldı.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Şirinevler İnşaat Orman Ürünleri Makina Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şirinevler İnşaat Orman Ürünleri Makina Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Özçelik tarafından kuruldu.

Yıldırım Şirinevler Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nin kaderini değiştirecek imar planı çalışmaları sürüyor. İmar planı ve uygulaması ile bölgenin sosyal donatıya ve alt yapı hizmetlerine sahip olacak.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Bahçelievler Şirinevler Meydan Düzenleme Projesi imar planı askıda!

Bahçelievler ilçesi, Şirinevler Meydan Düzenleme Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıda...

Ordu TOKİ projesindeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ işbirliği ile Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde inşa edilen projedeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti.

Birikimevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Birikimevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Şirinevler TOKİ Haberi

Şirinevler TOKİ


Gaziantep Şirinevler TOKİ Evleri projesi için son başvuru tarihi 16 Eylül 2013 olarak belirlendi. Gaziantep Şirinevler TOKİ Evleri 'nin teslimlerinin 2014 yılında yapılması planlanıyor.


105 metrekare alana sahip 2 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Gaziantep Şirinevler TOKİ Evleri 'nde 2013 başvuruları, Şehitkamil Belediyesi'ne yapılıyor.


Gaziantep Şirinevler TOKİ Evleri 'nde fiyatlar 59 bin 400 TL'den başlangıç gösteriyor. Projeden 12 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan tutar 120 aya kadar...