08 / 05 / 2024

Sirkeci ito ihalesi

Sirkeci ito ihalesi

İSTANBUL Ticaret Odası'nın Eminönü'ndeki merkez binasının hemen yanında yer alan büyük arazi ihaleye çıkıyor. Mülkiyeti TOBB ve İTO'ya ait araziye otel, iş merkezi, toplantı ve kültür merkezi yapılması planlanıyor.

Haydarpaşa ve Sirkeci Garı'nın ihalesi mecliste!

Haydarpaşa ve Sirkeci gar sahalarındaki bazı alanların kültür ve sanat etkinlikleri için kullanılmak üzere ihaleye çıkarılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Meclis’te ‘Haydarpaşa ve Sirkeci Garı İhalesi’ tartışması!

TBMM Genel Kurulunda, AK Parti ve CHP grupları arasında İstanbul'da yer alan Haydarpaşa ve Sirkeci gar sahalarının atıl durumda olan bazı bölümlerinin kiraya verilmesi ihalesine ilişkin tartışma yaşandı

İBB Haydarpaşa ve Sirkeci garları ihalesi için bugün dava açıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haydarpaşa ve Sirkeci garları kiralama ihalesindeki skandala karşı mücadele başlatıyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından TCDD ihalesi açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, TCDD ihalesi ile ilgili olarak, "Haydarpaşa Gar sahası ve Sirkeci Gar sahasının atıl durumda olan bazı bölümlerinin kiralanmasıyla TCDD, İstanbul'umuzun kültür ve sanat hayatına katkı sağlamayı ve kamuya gelir getirmeyi amaçlamaktadır." açıklamasını yaptı.

Sirkeci-Kazlıçeşme Banliyö Hattı yenileme ihalesi iptal edildi!

TCDD, Sirkeci-Kazlıçeşme arasındaki eski banliyö demiryolu hattının yenilenmesi ihalesi iptal edildi. İhale Bakım Atölyesi'nin ihale dosyasına konulmasının unutulması üzerine iptal etti. 

TOBB-İTO Sirkeci Prestij Projesi iptal edildi!

İTO'nun ağustos ayı meclis toplantısında konuşan İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, İTO Sirkeci projesini yapacak müteahhidin İTO’nun özel şartlarını kabul etmemesi nedeniyle projenin iptal edildiğini söyledi.

Gül İnşaat'a TOBB-İTO Sirkeci Prestij Projesi için onay!

TOBB-İTO Sirkeci Prestij Projesi için Gül İnşaat ile sözleşme imzalanmasıyla ilgili önerge İTO Meclisi aralık ayı olağan toplantısında 44 red, 97 kabul oyuyla kabul edildi.

İTO Başkanı Çağlar: Sirkeci canlanacak

360 bin üyesiyle Türk iş dünyasında büyük ağırlığa sahip olan İstanbul Ticaret Odası’nın başkanı İbrahim Çağlar, İTO ve TOBB’un Sirkeci’deki gayrimenkulleriyle ilgili çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

2002 yılında Marmaray Projesi'nin ihalesi açılmış!

2002 yılında İstanbul Boğazı'nda tüp geçiş yapımını da içeren Gebze-Sirkeci-Halkalı hattı ihalesi olan ''Marmaray'' Projesi'nin ihalesi Japon finans kuruluşu JBIC'den yatırım onayının alınmasıyla ihale duyurusu yapılmış.

TOBB İTO Sirkeci'de YİD modeliyle otel, iş ve kültür merkezi yapacak!

2006'da çalışmalarına başlanan ve 2010 yılında ihaleye çıkan TOBB İTO Sirkeci projesi yeniden ihaleye çıkıyor. Son başvuru tarihinin 13 Nisan olarak belirlendiği projede otel, iş merkezi, toplantı ve kültür merkezi olacak...

Sansaryan Han kiralama ihalesi 18 Temmuz'da!

İstanbul Sirkeci'de yer alan tarihi Sansaryan Han Vakıflar Gemel Müdürlüğü tarafından onarılıp ilk yıl için 120 bin TL'ye kiralanacak. Kiralama ihalesi 18 Temmuz'da gerçekleşecek...

TOKİ Bolu Mengen'de 80 konut ve içme suyu deposu ihalesi!

TOKİ Bolu Mengen Pazarköy'de 80 konut ve içme suyu deposunun ihalesi 30 Ekim 2012 Salı günü saat 14.00'te yapılıyor...

TOKİ KOSGEB ihalesi bugün 14.30'da!

TOKİ'nin KOSGEB Hizmet Binası ihalesi bugün 14.30'da açık ihale usulü ile yapılıyor...

Sirkeci ito ihalesi Haberi

Sirkeci ito ihalesi

Projeler yap işlet devret modeli ile gerçekleştirilecek ve son teklif verme tarihi ise 13 Nisan olacak. İTO Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul'a önemli bir proje katmak için yola çıktıklarım söyledi. 

Yapılacak proje ile görüntü kirliliğinin de ortadan kalkacağım vurgulayan Çağlar, "Firmalardan alacağımız tekliflere göre bir değerlendirme yapacağız" dedi. Bu arada, ihale ilanında "İhale makamı, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ihaleyi feshetmekte, ertelemekte, dilediğine vermekte, ihale konusu işin niteliği ve kapsamında dilediği değişikliği yapmakta serbesttir" ibaresinin yer alması dikkat...