19 / 05 / 2024

şirketler gayrimenkul satışı

şirketler gayrimenkul satışı

Şirketler Kovid-19 salgını sebebiyle bozulan bilançolarını onarmak için rekor düzeyde gayrimenkul satışı gerçekleştiriyor.

Kredi bulamayan şirketler, gayrimenkul satıyor: Fabrika, arsa, bina satışları hızlandı!

Finansal koşulların sıkılaşmasının ardından işletme sermayesi ihtiyacını karşılamakta zorluk çeken şirketler, çare olarak gayrimenkul ve finansal varlıklarını satmaya yöneldi. 

Şirketler gayrimenkul satışlarını hızlandırdı!

Şirketler Kovid-19 salgını sebebiyle bozulan bilançolarını onarmak için rekor düzeyde gayrimenkul satışı gerçekleştiriyor.

Ağaoğlu Gayrimenkul Satış Uzmanlığı eğitimi sertifikaları dağıtıldı!

'Gayrimenkul Satış Uzmanlığı' sertifika programına katılanlar sertifikalanın aldı Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Rahvalı, Ağaoğlu Grubu olarak başlattıkları "Gayrimenkul Satış Uzmanlığı" sertifika programının ilkini başarıyla tamamladıklarını söyledi.

Ağaoğlu Gayrimenkul Satış Uzmanlığı sertifikaları verildi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu ve Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile hazırlanan 'Gayrimenkul Satış Uzmanlığı' sertifika programına katılanlar 24 Ocak Cumartesi günü, Ağaoğlu My Office'de yapılan törenle sertifikalarını aldı.

Ağaoğlu İnşaat gayrimenkul satış uzmanlığı eğitimi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında gayrimenkul sertifika eğitimleri sonunda başarılı olanlar Ağaoğlu İnşaat'ta iş sahibi olacak...

Ağaoğlu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek!

Gayrimenkul sektör lideri Ağaoğlu ilklerine bir yenisini daha ekliyor. Yaşam Mimarı İnşaat sektörüne vizyon kazandırarak yön veren Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor.

Ağaoğlu Şirketler Grubu gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek!

Yapılan açıklamaya göre; Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek. Gayrimenkul sertifika eğitimleri sonunda başarılı olanlar, Ağaoğlu bünyesinde istihdam edilecek.

Ağaoğlu ve Nişantaşı Üniversitesi gayrimenkul satış uzmanı yetiştirecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubundan yapılan açıklamaya göre, grup, Nişantaşı Üniversitesi ile iş birliğine gidiyor. Bu kapsamda iki kurum gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek. 6 Aralık-25 Ocak tarihleri arasında sertifika eğitimleri verilecek...

Ağaoğlu, iş garantili gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek. Gayrimenkul sertifika eğitimleri sonunda başarılı olanlar, Ağaoğlu bünyesinde istihdam edilecek. İşte programın ayrıntıları...

Ağaoğlu Şirketler Grubu gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor!

Ağaoğlu, Nişantaşı Üniversitesi ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor. Proje 6 Aralık 25 Ocak talihleri arasında yapılacak olan gayrimenkul sertifika eğitimleri sonunda başarılı olanlar Ağaoğlu bünyesinde istihdam edilecek.

Ağaoğlu gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor!

İnşaat sektörüne vizyon kazandırarak yön veren Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor. Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı konuyu değerlendirdi.

Tamer Özyurt: Yabancıya 3 milyar dolarlık gayrimenkul satıldı!

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, "Geçen yıl yabancı kişi ve kuruluşlara yaklaşık 3 milyar dolarlık gayrimenkul satıldı, yıl sonunda bu rakam 3.2 milyar doları bulacak" dedi...

OMV Petrol Ofisi 4 ilde 7 adet gayrimenkul satıyor!

OMV Petrol Ofisi Konya Kuzukuyu Mahallesi, Acıpınar Mahallesi ve Ziyagökalp Mahallesi'nde, Mersin'de tece Mahallesi ve Mezitli Mahallesi'nde, Çanakkale'de Çardak Köyü'nde, Sakarya'da Şevkiye Mahallesi'nde 7 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

şirketler gayrimenkul satışı Haberi

şirketler gayrimenkul satışı

Şirketler Kovid-19 salgını sebebiyle bozulan bilançolarını onarmak için rekor düzeyde gayrimenkul satışı gerçekleştiriyor.

Bloomberg HT'de yer alan habere göre; Jones Lang LaSalle tarafından yayınlanan verilere göre, Avrupa, Orta Doğu ve Afrikalı şirketler 2020’de toplam 27 milyar Euro’luk (32 milyar dolar) gayrimenkul satışı gerçekleştirdi. Bu rakam bir önceki senenin biraz üstünde oldu.

Şirketin EMEA Birimi’nden Nick Compton, satışlara ilişkin “şirketler sermayeyi korumak, pandemi sonrası iş planlarını desteklemek için portföylerini şekillendirmek amacıyla ellerindeki gayrimenkullerı satıyorlar” değerlendirmesinde bulundu.

Satışların üçte birinden fazlası ofis satışlarından meydana geldi, hacimler önceki yıla kıyasla yüzde 10 yükseldi. Real Capital Analytics verilerine göre, Avrupa’da ticari gayrimenkul satışları 2020’de yüzde 27 geriledi.

2020’de geniş çaplı karantinalar sebebiyle konaklama ve perakende şirketlerinin gelirleri hızla düşerek bilançolara zarar verdi ve sermaye artırım ihtiyacını ortaya...