23 / 07 / 2024

şırnak botaş ihalesi

şırnak botaş ihalesi

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (Botaş) tarafından düzenlenen, "Şırnak Doğal Gaz Boru Hattı Arazi-Etüt, Harita ve Kamulaştırma/Mühendislik İşi" ihalesine 7 firma teklif verdi....

Belediye iki katlı kargir bina ve müştemilat satacak! İhalesi 27 Aralık'ta!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, iki katlı kargir bina ve müştemilat satacak. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 27 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ Şırnak'ta yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Yeni eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şırnak Merkez'de 24 derslikli okul inşa edecek.

TOKİ Şırnak'ta yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şırnak Merkez'de 1 adet 24 derslikli okul inşa edecek.

TOKİ Şırnak hizmet binası ihalesi bugün!

Yaptığı konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şırnak'ta hizmet binası inşa edecek.

TOKİ Şırnak'ta hizmet binası inşa edecek! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şırnak'ta hizmet binası inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Şırnak Cizre 18 konut ile 12 ticaret alanı ihalesi 24 Haziran'da!

TOKİ Şırnak ili, Cizre ilçesi mescit, taziye evi ve 18 adet konut ile 12 adet ticaret inşaatı ihalesi 24 Haziran 2019 tarihinde yapılacak...

Şırnak-Cizre karayolu açılışa hazır!

21 yıl önce ihalesi gerçekleştirilen Şırnak-Cizre karayolunda sona geliniyor. Şırnak-Cizre arasındaki 45 dakikalık mesafeyi 20 dakikaya düşürecek proje 2 hafta içerisinde açılacak.

Botaş Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı ihalesi yarın!

Botaş Doğalgaz İşletmeleri Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Botaş Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı ihalesi 2 Mayıs'ta!

Botaş Doğalgaz İşletmeleri Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 2 Mayıs 2018 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Şırnak ve Hakkari'ye doğalgaz müjdesi!

BOTAŞ, iki yıl süreyle Türkiye'nin doğalgaz ağını genişletme çalışmalarına ağırlık verecek. Şırnak gelecek yıl, Hakkari ve Artvin de 2018'de doğalgaza kavuşacak. Öte yandan yenilenebilir enerjide de çalışmalar hızlandırılacak.

TOKİ 4 ilde etüt raporu hazırlatılması hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ Ankara, İstanbul, Konya ve Şırnak illerinde imar planına esas jeolojik, jeoteknik ve jeofizik etüt raporu hazırlatılması hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Şırnak Doğalgaz Boru Hattı ihalesine 5 teklif geldi!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ) tahmini bedeli 25 milyon dolar olan Şırnak Doğalgaz Boru Hattı inşaat ihalesi için verilen 5 teklif arasında, en düşük rakamı 29 milyon 886 bin dolarla üçlü bir konsorsiyum önerdi.

Şırnak Doğal Gaz Boru Hattı ihalesi 9 Şubat'ta!

Irak gazını Türkiye'nin ulusal şebekesine bağlaması öngörülen Şırnak Doğal Gaz Boru Hattı yapım işi, 9 Şubat 2016'da Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) tarafından ihale edilecek.

şırnak botaş ihalesi Haberi

şırnak botaş ihalesi


BOTAŞ Genel Müdürlüğünde ihale komisyonu üyeleri, söz konusu işin yapım ihalesi için 7 firmanın teklif zarflarını açarak dosyalarını inceledi.


Firmalar ve teklifleri şöyle:


ANG Müh. San. ve Tic.Ltd.Şti.:  2 milyar 340 bin lira


San Müh.Ltd.Şti.:  1 milyar 881 bin lira


Günka Harita Taah.Tic.Ltd.Şti.:  1 milyar 794 bin lira


Geogis Kent Bilgi Sistemleri Harita ve Çevre Müh. Müşv.Taah.Tic.Ltd.Şti.:  1 milyar 858 bin lira


Ana-Kent Planlama Yapı Yat.Tek.Danş.Turz.En.San. ve Tic.AŞ:  1 milyar 930 lira


Özerler Müh. - Şah-Kar İş Ortaklığı İnş.Müh.Taah. ve Tic.Ltd.Şti.:  2 milyar 398 lira


Karadeniz Harita Müh. Müşavirlik ve Taah. Ltd.Şti.:  1 milyar 970 bin lira (Teklifin rakam ve yazılı hali farklı olduğu için iptal edildi)


İhalenin sonucu, yapılacak değerlendirmenin ardından...