18 / 05 / 2024

Şırnak Cudi Taziye Evi

Şırnak Cudi Taziye Evi

Şırnak Cizre'de halka kreş ile taziye evi olarak hizmet veren Cudi Taziye Evi, belediyeye atanan kayyım tarafından yıktırıldı.

TOKİ Şırnak Cizre 18 konut ile 12 ticaret alanı ihalesi 24 Haziran'da!

TOKİ Şırnak ili, Cizre ilçesi mescit, taziye evi ve 18 adet konut ile 12 adet ticaret inşaatı ihalesi 24 Haziran 2019 tarihinde yapılacak...

Cudi Dağı'na teleferik müjdesi!

Şırnak'ta yüzde 62'ye yakın oyla belediye başkanlığı koltuğuna oturan Mehmet Yarka bölge için yeni hedeflerini ve Cudi Dağı'na teleferik yapma planını duyurdu. 

Cudi Dağı tünelleri hizmete açıldı!

Şırnak ile Cizre arasındaki mesafeyi 45 dakikadan 15 dakikaya indiren Cudi Dağı tünelleri hizmete açıldı.

Şırnak-Cizre duble yolunda sona gelindi!

Terör örgütü PKK’nın defalarca saldırıp engellemeye çalıştığı Şırnak-Cizre duble yolundaki çalışmalarda sona gelindi. Cudi Dağı’ndaki tünellere şehitlerin adının verildiği yol 10 gün sonra hizmete açılacak.

Şırnak Cudi Taziye Evi yıkıldı!

Şırnak Cizre'de halka kreş ile taziye evi olarak hizmet veren Cudi Taziye Evi, belediyeye atanan kayyım tarafından yıktırıldı.

Ali İhsan Su: Şırnak'ı yeniden inşa edeceğiz!

Şırnak Valisi Su, "Şırnak'ı yeniden inşa edeceğiz. Yapacağımız 6 bin konutun yanı sıra konutların yapıldığı alanlarda taziye evleri, alışveriş merkezi, gençlik merkezleri, park ve bahçeler olacak." dedi.

Şırnak'ta her gün 4 ev yıkılıyor!

Şırnak Cizre ilçesinin Cudi Mahallesi’nde yaşanan terör olayları nedeniyle iş makineleri her gün ortalama 4 evi yıkıyor. Cudi Mahallesi’nde evleri yıkılan yurttaşlar bu duruma tepki gösterdi.

Batman Cudi Mahallesi'ne cami inşa edilmesi istendi!

Ramazan ayının son haftasında kenar mahallelerdeki camiler dolup taştı. Cudi mahallesinde yapımı süren taziye evi sokağındaki 500 kişi kapasiteli Yavuz Selim ibadet evi, semtin eski camilerinden. İki katlı cami kapasitesinin artırılması için semt sakinleri harekete geçti.

Şırnak Cudi Dağı Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımına 2009 yılında başlanan Şırnak-Cizre karayolunun Cudi Dağı bölgesindeki tünel ve viyadük inşası çalışmalarının sonuna gelindi. 1.5 kilometre olan Cudi-2 tünelinde betonlamaya geçildi.

Şırnak İdil TOKİ başvuruları yarın son!

Şırnak İdil TOKİ Konutları'nda yer alan 4 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre açık satışa sunuluyor. Şırnak İdil TOKİ başvuruları yarın son kez kabul edilecek.

TOKİ Şırnak Beytüşşebap son başvuru!

TOKİ Şırnak Beytüşşebap Evlerin'de 559 TL 'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. TOKİ Şırnak Beytüşşebap son başvuru tarihi 3 Temmuz 2015 olarak belirlendi.

TOKİ Şırnak Beytüşşebap başvuruları başladı!

3 oda 1 salon daire seçeneği bulunan TOKİ Şırnak Beytüşşebap Evleri'nde toplam 5 adet konut kuralı satış yöntemi satışa sunuluyor. TOKİ Şırnak Beytüşşebap başvuruları başladı.

TOKİ Şırnak Beytüşşebap başvuruları bugün başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Şırnak - Beytüşşebap Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Şırnak Beytüşşebap başvuruları bugün başladı.

Şırnak Cudi Taziye Evi Haberi

Şırnak Cudi Taziye Evi

Şırnak’ın Cizre ilçesinde belediye tarafından yaptırılan ve halka kreş ile taziye evi olarak hizmet veren Cudi Taziye Evi, belediyeye atanan kayyım tarafından yıktırıldı. Taziye evinin etrafı zırhlı araçlarla kuşatılırken, kepçe ile yıkılan binanın molozları kamyonlarla şehir dışına taşındı.


Cudi Taziye Evi, belediye tarafından 2012 yılında yapılmıştı. İki katı taziye, bir katı ise kreş olarak kullanılıyordu. Binanın yapımı için o dönem yaklaşık 1 milyar...