05 / 05 / 2024

Şırnak İdil arsa karşılığı lojman yapımı

Şırnak İdil arsa karşılığı lojman yapımı

Şırnak Defterdarlığı, Şırnak İdil'de arsa karşılığı 20 adet lojman ve 26 kişilik yatakhane inşaatı yaptırılacak. İhalesi 11 Nisan 2017 tarihinde yapılacak arsanın bedeli 3 milyon 336 bin 199 TL olarak belirlendi.

3 ildeki 5 adet arsa 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Ucuz arsa fırsatı açıklandı!

Nevşehir, Şırnak ve Yalova illerinde yer alan 5 adet arsa 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki arsaların satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Belediye bu ilçede 15 bin metrekarelik arsa satacak!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, Sur'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 15 bin 25 metrekare alana sahip olarak belirtildi.

O ilde 1 adet arsa ile 2 adet arazi 8 taksit imkanıyla satılıyor! Büyük fırsat! 

Şırnak Silopi Milli Emlak, Şırnak ili, Silopi ilçesi, Başak ve Karaköy Köyü'nde yer alan 1 adet arsa ile 2 adet ham toprak araziyi 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Belediye o ilde arsa satacak! Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, Konak Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

TOKİ Şırnak İdil 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Şırnak İdil ilçesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek artık mümkün. İşte TOKİ’nin Şırnak İdil ilçesinin sosyal konut projesi detayları…

TOKİ Şırnak İdil Karalar Mahallesi 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Şırnak İdil ilçesi Karalar mahallesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek artık mümkün. İşte TOKİ’nin Şırnak İdil ilçesinin Karalar Mahallesine ait sosyal konut projesi detayları…

Şırnak'ta evleri yıkılan bin 200 aile evlerine kavuşmayı bekliyor!

Şırnak'ta 2015'te evleri yıkılan bin 200 aileye henüz arsa veya konut verilmedi. 5 yıldır evlerine kavuşmayı bekleyen ailelerden arsa bedeli istendiği iddia edildi. 

Şırnak için acele kamulaştırma kararı!

Şırnak ili İdil ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şırnak'ta terör mağdurlarının evleri yıl sonunda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Gerek Şırnak il merkezinde gerekse Cizre'de, Silopi'de, İdil'de 11 bine yakın inşaata çok önceden başladık. Bir kısmını bitirdik. Teslim ettiklerimiz var ama en geç bu senenin sonuna doğru herkes yıkılan evinin kavuşacak" dedi.

TOKİ Şırnak projesinde 216 konutun kurası çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ ortaklığında  Şırnak'ın İdil ilçesinde hayata geçirilen 716 konuttan 216'sı için kura çekimi yapıldı. 

Kentsel dönüşümde hukuksal düzenlemelerde arsa payının önemi!

Avukat Fatma Dilşad Yelken "Kentsel dönüşümde hukuksal düzenlemelerde arsa payının önemi" konusunu www.emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Av. Fatma Dilşad Yelken'in o yazısı..

Kentsel dönüşümde maliklerin arsa payı sorunu ve düzeltim davası!

Av. Fatma Dilşad Yelken, kentsel dönüşümde maliklerin arsa payı sorunu ve düzeltim davası konusunu www.emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Av. Fatma Dilşad Yelken'in o yazısı..

Şırnak İdil'de arsa karşılığı lojman ve yatakhane yaptırılacak!

Şırnak Defterdarlığı, Şırnak İdil'de arsa karşılığı 20 adet lojman ve 26 kişilik yatakhane inşaatı yaptırılacak. İhalesi 11 Nisan 2017 tarihinde yapılacak arsanın bedeli 3 milyon 336 bin 199 TL olarak belirlendi.

Şırnak İdil arsa karşılığı lojman yapımı Haberi

Şırnak İdil arsa karşılığı lojman yapımı

Şırnak Defterdarlığı, Şırnak İdil'de arsa karşılığında 2 Blok 20 Adet 10400/R tip projeli lojman ve 36 kişilik uzman erbaş yatakhanesi avam projesi yaptıracak.


ARSA KARŞILIĞI İNŞAAT YAPTIRILACAKTIR


Şırnak Defterdarlığından:


ARSA KARŞILIĞI İNŞAATIN YAPILACAĞI TAŞINMAZ (Tablo: 1)



1 - Yukarıda Tablo 1- de belirtilen Hazine adına kayıtlı taşınmaz üzerine (dosyasında mevcut avan projesi, teknik şartnamesi ve mahal listesinde belirtilen malzeme kalitesi dikkate alınarak 3.624.00 m2 kapalı inşaat alanlı yapılacak III sınıf B grubu yapı sınıfında 2 Blok 20 Adet 10400/R tip projeli lojman ve 36 kişilik uzman erbaş yatakhanesi (520 m2 kapalı inşaat alanlı yapılacak binanın 3 A. yapı Sınıfında) yapıldıktan sonra Tablo 2 de tapu kaydı yazılı Hazine adına kayıtlı taşınmaz inşaatının tamamlanmasını ve teslimini müteakip yükleniciye devredilecektir.

2 - Arsa karşılığı inşaat...