06 / 05 / 2024

Şırnak inşaa

Şırnak inşaa

Çevre ve Şehirclik Bakanı Özhaseki, Şırnak'a gitti, bölgedeki sorunları değerlendirdi. Özhaseki, ''İnşallah oraları da inşa ve ihya edip buradaki vatandaşların gönüllerini kazanma yolunda ciddi adımlar atıyoruz" dedi.

Bakan Kurum: Sadece bina inşaa etmeyeceğiz! Bu coğrafyayı yeniden ayağa kaldıracağız

Bakan Murat Kurum, "Deprem bölgesinde sadece bina inşa etmeyeceğiz" dedi ve ekledi: "O şehrin ruhunu da yansıtacak yaşam alanları yapacağız. Tarihi, sanatı, kültürü ve doğasıyla bu coğrafyayı tekrardan ayağa kaldıracağız."

İnşaa Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnşaa Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yıldız tarafından kuruldu.

Ürdün'den İsrail'in Batı Şeria'daki konut inşası onayına tepki!

İsrail'in Batı Şeria'daki yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde inşaa edilecek yeni konutlara onay vermesine Ürdün'den de tepki geldi...

Almanya Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'in Batı Şeria'daki konut inşası onayına tepki!

İsrail'in Batı Şeria'daki yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde inşaa edilecek yeni konutlara onay vermesine Almanya tepki gösterdi...

Fours Gayrimenkul İnşaa Taahhüt Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı! 

Fours Gayrimenkul İnşaa Taahhüt Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bodrum'a yeni su altı arkeoloji müzesi inşa edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bodrum’da sezonu 12 aya yaymak için merkezde etkinlikleri artıracaklarını belirtti. Bakan Ersoy, Bodrum'a yeni bir su altı arkeoloji müzesi inşaa etmeyi plandıklarını söyledi.

Asm Marine Gemi İnşaa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm Marine Gemi İnşaa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Asim Aydoğdu tarafından kuruldu. 

TOKİ Tunceli'de 2 lise inşaatına başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Tunceli İli, Merkez İlçesi, Atatürk Mahallesi'nde 2 adet 16 derslikli lise inşaa edecek.

Şırnak'a 6 bin yeni konut yapılacak!

Esnafın sorunlarını dinleyen Şırnak Valisi Su:"Bir yıl içinde modern bir Şırnak inşa edilmiş olacak. 6 bin yeni konut yapacağız." dedi.

Zerrin Özgüle İnşaat 60 yaş üstü için özel proje yapacak!

Bursa Bademli'de Zer Bademli Evleri'ni inşaa eden Zerrin Özgüle İnşaat, lokasyonu ve sosyal donatı alanları ile fark oluşturan villalar sunmayı hedefliyor.

İnşaa Gardenya Torbalı iletişim!

İnşaa İnşaat imzası taşıyan Gardenya Torbalı projesinde ev fiyatları 185 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 30 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Benevre Beytepe projesi kapılarını açmak için gün sayıyor!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu kalite inşaa ettiklerini söyleyerek "8 ay sonra teslim edilecek projemiz ile yatırımcıların en çok tercih ettiği bölgede konut sahibi olma imkanı sunuyoruz" dedi.

İşte Apple Campus 2 inşaatından son görseller!

Apple'ın inşaa ettirdiği "uzay gemisi" takma adlı yeni kampüsünü herkes merak ediyor. İnşaatı hızla devam eden kampüsten son görüntüler.

Şırnak inşaa Haberi

Şırnak inşaa

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Devletin buradaki vatandaşa karşı, özellikle şefkat kanadını uzattığı bir dönem başladı. İnşallah oraları da inşa ve ihya edip buradaki vatandaşların gönüllerini kazanma yolunda ciddi adımlar atıyoruz." dedi.


Özhaseki, Beytüşşebap ilçesinde yol kesen PKK'lı teröristler tarafından kaçırıldıktan sonra cesedi bulunan Beytüşşebap AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve korucu Naci Adıyaman için 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında düzenlenen törene katıldı.


Bakan Özhaseki, törenin ardından yaptığı açıklamada, "Bir toprak parçasının vatan olması kolay olmuyor. Orada mutlaka uğruna fedakarlık eden, ezan için, bayrak için fedakarlık eden insanların kanları gerekiyor. Yüzyıllar boyunca Anadolu topraklarında biz yaşadık. İlk bu topraklara gelip yaşadığımız andan itibaren buraları vatan edebilmek adına birçok insan şehit oldu. Herhalde ailesinde şehit olmayan hiç kimse de yoktur....