24 / 07 / 2024

şırnak nuhun gemisi belediye binası

şırnak nuhun gemisi belediye binası

Şırnak'ta Nuh'un Gemisi şeklinde hayata geçirilen 6 katlı yeni belediye binası, hizmete açıldı.

Nuh'un Gemisi görünümlü Şırnak Belediye hizmet binası hizmete açıldı!

Şırnak'ta Nuh'un Gemisi şeklinde hayata geçirilen 6 katlı yeni belediye binası, hizmete açıldı.

Şırnak Doğal Gaz Boru Hattı ihalesi 9 Şubat'ta!

Irak gazını Türkiye'nin ulusal şebekesine bağlaması öngörülen Şırnak Doğal Gaz Boru Hattı yapım işi, 9 Şubat 2016'da Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) tarafından ihale edilecek.

TOKİ Şırnak Merkez 16 derslikli okul ihalesi bugün!

TOKİ Şırnak Merkez Yeşilyurt Mahallesi 862 ada 1 parsel, 1 adet 16 derslikli anadolu lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'da yapılacak.

Şırnak Mehmet Emin Acar Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamam!

2015-2016 Eğitim yılında faaliyete geçmesi planlanan Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsünde inşaat, çevre düzenlemesi ve tefrişat çalışmaları son hızla devam ediyor. Kampüs alanındaki inşaat çalışmasının yüzde 90 bitmiş durumda.

Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı!

Daire fiyatlarının 111 bin 859 TL'den başlangıç gösterdiği Şırnak Beytüşşebap TOKİ Konutları'nda toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı.

Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuru tarihi!

Şırnak Beytüşşebap TOKİ Evleri'nde 3oda 1 salon daire tipine sahip 5 adet ev satılıyor. Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuru tarihi 20 temmuz 2015 'de başlıyor.

Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuru dönemi!

TOKİ Şırnak Beytüşşebap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 5 adet konut açık satışa sunuluyor. Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuru dönemi ise haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Şırnak Güçlükonak'ta 1 konut için başvurular başladı!

TOKİ, Şırnak Güçlükonak Konutları'ndaki 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuldu. Satış fiyatı 102 bin 434 TL olan dairenin başvuruları başladı.

Şırnak Güçlükonak TOKİ'de 1 konut için başvurular yarın başlıyor!

TOKİ, Şırnak Güçlükonak Konutları'ndaki 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

TOKİ Şırnak Beytüşşebap kura çekilişi yarın!

TOKİ Şırnak Beytüşşebap Evleri'nde toplam 5 adet konut için başvuruları sona erdi. Kuralı satış yöntemi satışa sunulacak olan Beytüşşebap Evleri'nde kura çekilişi yarın gerçekleşecek.

TOKİ Şırnak Beytüşşebap başvuruları için yarın son gün!

TOKİ Şırnak Beytüşşebap Evleri'nde toplam 5 adet konut kuralı satış yöntemi satışa sunuluyor. TOKİ Şırnak Beytüşşebap başvuruları için yarın son gün.

Şırnak Mehmet Emin Acar Kampüsü'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

2015-2016 Eğitim yılında faaliyete geçmesi planlanan Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsünde inşaat, çevre düzenlemesi ve tefrişat çalışmaları son hızla devam ediyor.

TOKİ Şırnak Merkez'de 16 derslikli okul yaptırıyor!

TOKİ Şırnak Merkez Yeşilyurt Mahallesi 862 ada 1 parsel, 1 adet 16 derslikli anadolu lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 25 Ağustos 2015 tarihinde 14.30'da gerçekleşecek.

şırnak nuhun gemisi belediye binası Haberi

şırnak nuhun gemisi belediye binası

Şırnak'ta Nuh'un Gemisi şeklinde hayata geçirilen 6 katlı yeni belediye binası, hizmet veriyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Merkez Yeni Mahalle'de iki yıl önce 5 bin 100 metrekare üzerine temeli atılıp inşaatı tamamlanan; 50 araçlık otopark, sinema ve konferans salonu, 11 iş yeri ve kafeteryanın da bulunduğu bina, Hz. Nuh'un Gemisi'nin görüntüsüyle dikkati çekiyor.

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Nuh'un Gemisi'nin Cudi Dağı'nda olduğundan yola çıkarak binanın gemi şekilde inşa edildiğini dile getirdi. Tamamlanan binanın bugün hizmet vermeye başladığını söyleyen Yarka, "Binanın Nuh'un Gemisi silüetinde olması büyük ilgi uyandırdı. Yeni binamızda tüm birimlerimiz bugünden sonra Şırnaklı hemşehrilerimize en iyi hizmet vermek için gece gündüz çalışacağız. Binada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.31 Mart seçimlerinde halka...