27 / 04 / 2024

şırnak teknoloji mağazası

şırnak teknoloji mağazası

Teknoloji mağazası açılışına katılan Şırnak Belediye Başkan Vekili Faik Saltan, böyle iş yerlerinin Şırnak’ta açılmasından dolayı mutlu olduklarını kaydetti. Konuşmaların ardından teknoloji mağazasının açılışı yapıldı...

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı!

M1Konya AVM, Güney Koreli teknoloji devi Samsung’u marka karmasına ekledi. Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı...

Apple ABD'de 100 mağazasını yeniden açacak!

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Apple, ABD'de 100 mağazasının kapılarını bu hafta yeniden açacağını duyurdu.

Xiaomi Türkiye'de ilk mağazasını Vadi İstanbul'da açacak!

Çinli teknoloji devi Xiaomi, Türkiye'de ilk mağazasını açmaya hazırlanıyor. Firmanın, açılışa özel kampanyalar düzenlemesi bekleniyor.

Bimeks 138. mağazasını Ankara'da açtı!

Türkiye’de teknoloji perakendecisi denilince ilk akla gelen mağazası Bimeks, Ankara'da 9. mağazasını açtı. Bu kapsamda Bimeks, Ankara’da 9., Türkiye genelindeyse 138. mağazasını Ostim 100. Yıl Bulvarı’nda açtı

GGG Elektronik ve Teknoloji mağazası Antalya'da hizmete girdi!

GGG Güvençoğlu aile şirketi Antalya’da bir yatırıma daha imza attı ve görkemli bir açılışla GGG Elektronik ve Teknoloji mağazası hizmete girdi

Bosch yeni mağazasını Optimum'da açtı!

Perakendecilik sektörünün önde gelen teknoloji firması Kutup A.Ş yeni Bosch mağazasının açılışını yaptı. Açılışa çok sayıda iş adamı ve vatandaş katıldı.

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Leşkoşa'da açtı!

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Kuzey Kıbrıs’ta açtı. Büyük ilgi gören açılışta konuşan Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmed Akgiray, Kıbrıs’ın ve Doğu Akdeniz’in teknoloji ticareti merkezi olacağına inandıklarını söyledi.

Bimeks yeni mağazasını Anamur'da açtı!

Teknoloji perakendecisi bimeks Türkiye genelindeki 139, Mersin’de ikinci mağazasını Anamur’da hizmete açtı.Mağazanın açılışına, özel açılış fiyatlarından faydalanmak isteyen vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Bimeks yeni mağazasını Amasya Merzifon'da açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, 139. mağazasını Amasya Merzifon ilçesinin en işlek ve merkezi caddelerinden Hacırahat Caddesi’nde açtı.

Bimeks 139. mağazasını Amasya'da açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, 139. mağazasını Amasya’nın Merzifon ilçesinde açtı. Merzifon'da şube açan Bimeks, 30 binden fazla ürün çeşidini cazip fiyatlar ve çok özel ödeme seçenekleri ile müşterilerine sunuyor.

TeknoSA, İstanbul’da 61. mağazasını açacak!

TeknoSA, İstanbul’daki 61’inci mağazasını Sultanbeyli Atlas Park AVM’de açıyor. Elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok üründe TeknoSA avantajları tüketicileri bekliyor.

TeknoSA İstanbul'da 60. mağazasını açtı!

TeknoSA, İstanbul'da 60'ıncı mağazasını açtı Teknoloji perakendecisi TeknoSA, İstanbul'da iki mağaza birden açtı.

şırnak teknoloji mağazası Haberi

şırnak teknoloji mağazası


Teknoloji mağazası açılışına Şırnak Belediye Başkan Vekili Faik Saltan, BDP Şırnak Belediye Eşbaşkan adayları Serhat Kadırhan ve Özlem Onuk ile vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkan Vekili Saltan, böyle iş yerlerinin Şırnak’ta açılmasından dolayı mutlu olduklarını kaydetti. Teknoloji mağazası sahibi Adem Atak ise, "Barış sürecinin getirmiş olduğu bu güzel atmosferle birlikte Şırnak’a teknoloji mağazası açtık. En büyük temennimiz barış sürecinin bu şekilde devam etmesidir. Barış süreci bu şekilde devam ettikçe bizim yatırımlarımız devam edecektir. Şırnaklı iş adamlarının da Şırnak’a yatırım yapmalarını istiyoruz" dedi.


Konuşmaların ardından teknoloji mağazasının açılışı yapıldı.



Doğu...