29 / 07 / 2024

sirpi duvar kağıtı

sirpi duvar kağıtı

Farklı desenleri, tasarım zenginliği ve kalitesi ile dünyaca tanınan İtalyan duvar kağıdı markası olan Sirpi, ürünlerini HannaHome hizmet kalitesi ile dekorasyon dünyasına sunuyor. Firma, İtalyan modasını duvarlara ustalıkla yansıtıyor...

Hakmar’da Yonca ayçiçek yağı 119,95 TL’ye, Selpak kağıt havlu 49,95 TL’ye, Domestos çamaşır suyu 32,95 TL’ye düştü!

4 Ağustos-13 Ağustos tarihlerinde Hakmar’da indirime giren ürünler belli oldu. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre Yonca ayçiçek yağı 119,95 TL’ye, Selpak kağıt havlu 49,95 TL’ye, Domestos çamaşır suyu 32,95 TL’ye düştü. İşte Hakmar 5 Ağustos 2023 fiyat listesi...

2023'ün ilk yarısında 4 milyar dolarlık mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı yapıldı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı bu yılın ocak-haziran döneminde 4 milyar dolar şeklinde gerçekleşti.

ŞOK’ta robot süpürge 4.799 TL’ye, 12’li kağıt havlu 79,90 TL’ye, Bebeland çamaşır deterjanı 41,90 TL’ye düştü!

ŞOK’ta yeni indirim kampanyası başladı. Bu çerçevede, 32’lü tuvalet kağıdı 124,90 TL’ye, 12’li kağıt havlu 79,90 TL’ye, Bebeland çamaşır deterjanı 41,90 TL’ye düştü. İşte 13 Temmuz 2023 ŞOK Market fiyat listesi...

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Demir tarafından kuruldu.

A101'de kağıt havlu 49.90 TL'ye düştü! 

A101 market zinciri Papia kağıt havlulara indirim yaptı. Kullan-at mantığı ile hayata pratiklik sağlayan kağıt havluların A101'deki satış fiyatına indirim uygulandı. Papia kağıt havlular bitmeden hemen yetişin!

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinde tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatı gerçekleştirildi!

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektörü geçen ay gerçekleştirdiği 731 milyon dolarlık ihracatla tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatına imza attı.

1 Euro Kaç Türk Lirası? Euro bugün ne kadar oldu? 17 Haziran Cumartesi Euro/TL kuru

17 Haziran Cumartesi Euro ne kadar oldu? 1 Euro Kaç Türk Lirası? Euro bugün ne kadar oldu? 17 Haziran Cumartesi Euro/TL kuru.

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 950 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Koçhan tarafından kuruldu.

Dolar sahiplerinin uykusu kaçtı! İşte piyasaları ilgilendiren beklentiler...

Dolar sahiplerinin uykusu kaçtı! Piyasa uzmanı İslam Memiş'ten gelen tahminlerle piyasalar hareketlendi: Döviz kurlarında gerileme, altın ve gümüşte düşüş bekleniyor! İşte ayrıntılar...

Tuvalet kağıtlarında büyük indirim; Carrefour'da kağıt ürünlerinde süper fiyatlar

Carrefour'da kağıt ürünlerinde fiyatlar düştü. Tuvalet kağıdında yüzde 20'ye varan indirim oldu. İşte Carrefour tuvalet kağıdı fiyatları...

Günay Hurda Metal Kağıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günay Hurda Metal Kağıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bulut tarafından kuruldu.

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

Dijital slip uygulamasıyla kağıt kullanımı azalıyor!

Kart kullanıcıları, kartlı alışveriş işlemleri sonrasında kağıt slip almak istemiyorlarsa artık dijital bir seçenekleri olacak.

sirpi duvar kağıtı Haberi

sirpi duvar kağıtı

Ürünlerini HannaHome hizmet ayrıcalığı ile dekorasyon ve yapı sektörü ile buluşturan Sirpi, İtalyan geleneğini modern çizgilerle harmanlayan desenleri, yüzlerce farklı doku ve tasarımları ile geniş bir koleksiyon yelpazesine sahip. Klasik ve modern stillere uzanan desen seçenekleri ve özellikle İtalyan stilini tamamlayan ağır vinil duvar kağıtları ile öne çıkan markanın aynı zamanda birbirinden özel duvar kağıdı panelleri de bulunuyor.


Tasarımları ve kullandığı materyaller ile İtalyan modasını duvarlara ustalıkla yansıtan ve özellikle mimarların tercih ettiği ağır vinil duvar kağıdı koleksiyonları ile öne çıkan Sirpi markası, yaşam alanlarına İtalyan şıklığını...