03 / 05 / 2024

şişli 4 kule inşaatı

şişli 4 kule inşaatı

Şişli Belediyesi, Şişli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin de bulunduğu araziye yapılmak istenen 4 kule inşaatı çalışmalarını yeniden durdurdu.

Teksas’ta 4 oda 2.5 banyo bir ev ile Şişli’de 2+1 dairenin aynı fiyata olması sosyal medyada gündem oldu!

Türkiye genelinde konut fiyatları hız kesmeden artarken, İnşaat Mühendisi mühendisyen Teksas’ta 4 oda 2.5 banyo bir ev ile Şişli’de 2+1 dairenin aynı fiyata olmasına dikkat çekti.

İzmir Büyükşehir'den arsa fırsatı! Çiğli'de 15 arsa satılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Çiğli'de yer alan 15 arsayı 2 milyon 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor... 

Şişli'de 17.4 milyon TL'ye icradan satılık daire!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 1947 ada 91 parselde yer alan daireyi 17 milyon 400 bin TL'ye satıyor...

Şişli Feriköy parselasyon planı askıya çıktı!

Şişli İlçesi, Feriköy Mahallesi, 10521 ada, 9 parsel, 10526 ada, 1, 2, 3 ve 4 parsel sayılı taşınmazları içeren Parselasyon Planı askıya çıktı.

Şişli'de 34.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul Şişli Harbiye'de yer alan gayrimenkulü 34 milyon 375 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Çiğli'de 12 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve iş yeri binası!

T.C. Karşıyaka 3. İcra Dairesi, İzmir ili, Çiğli ilçesi Sasalı Mahallesi, 18 Cilt, 1737 Sayfa, 72 ada, 4 parselde yer alan arsa ve iş yeri binasını 12 milyon 41 bin 24 TL'ye satıyor...

Şişli'de 11.4 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Şişli Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Merkez Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonunu kiraya verecek.

Şişli Belediyesi'nden 11.4 TL'ye 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Şişli Belediyesi, akaryakıt ve LPG satış istasyonu, market, araç yıkama tesisi ve benzer eklentilerini içeren 4 bin 202 metrekarelik taşınmazı 11 milyon 400 bin TL'ye 10 yıllığına kiraya verecek.

Şişli'de 11.4 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Şişli Belediye Başkanlığı, Şişli İlçesi, Merkez Mahallesi, Darülaceze Caddesi'nde yer alan akaryakıt istasyonunu 10 yıllığına kiraya veriyor.

İzmir Çiğli'de 6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü tarafından İzmir Çiğli Sasalı Mahallesi'nde yer alan 7 bin 490 metrekarelik arsa 5 milyon 992 bin TL bedelle icradan satışa çıkarıldı. 

Şişli'de 200 kişi 1 günde evsiz kaldı!

İstanbul'un Şişli ilçesinde belediyeye komşu 4 bina riskli bina mühürlenerek boşaltıldı. 56 dairede yaşayan yaklaşık 200 kişi, “1 günde evsiz kaldık” diyerek mağdur olduklarını söylediler.

Şişli'deki riskli 4 bina tahliye edildi!

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı 21 kişiye mezar olurken Şişli'de büyük bir faciadan dönüldü. Şişli'de kolonlarında çatlak oluşması nedeniyle 4 bina tahliye edildi.

Şişli Kuştepe Mahallesi nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Şişli İlçesi, Kuştepe Mahallesi, 9067 ada, 4 ve 6 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

şişli 4 kule inşaatı Haberi

şişli 4 kule inşaatı

Şişli Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı 2 No'lu Koruma Kurulu'nun verdiği kararı göstererek, belediye binasının hemen yanında yer alan şantiyedeki çalışmaları durdurdu. Belediye ekipleri işçilerden çalışmaları durdurmalarını istedi.


KORUMA KURULU PROJEYLE İLGİLİ BELGE İSTEDİ 


Şişli bölgesinden sorumlu olan 2 No'lu Koruma Kurulu verdiği kararla '1762 ada, 3 parselde ve çevredeki taşınmazlarda gerekli can, mal ve emniyet tedbirlerinin ivedilikle alınması, bahsi geçen alanda yapılan izinsiz inşai/fiziki müdahalenin durdurulması ve önlenmesi, KUDEB uzamanlarınca yapılan inceleme, rapor ve belgeler ile projeyle ilgili dökümanların müdürlüklerine gönderilmesini" talep etti.



İNŞAAT DAHA ÖNCE DE DURDURULDU 


İnşaat çalışmalarını daha önce de durdurduklarını ifade eden Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehrali Seçme, “Belediyemizin bilgisi dışında, herhangi bir resmi evrak getirilmeden inşaat başladı.


Biz de bu inşaatın ne olduğuna...