07 / 05 / 2024

Şişli Dekorasyon adres

Şişli Dekorasyon adres

Şişli Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mousa Azadı ve Reza    Ghanbarı ortaklığında kuruldu. 

Şişli Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şişli Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mousa Azadı ve Reza    Ghanbarı ortaklığında kuruldu. 

Loca Şişli nerede? İşte açık adres!

Kütan Mühendislik imzası taşıyan Loca Şişli projesi E-5 metrobüs ve otobüs duraklarına yürüme mesafesinde yer alıyor. Peki Loca Şişli nerede? İşte açık adres!

Torunlar GYO'da adres değişikliği!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yazılı açıklamaya göre Şişli Şubesi adres değişikliğini yayınladı.

Gedik Yatırım Şişli Şubesi adres değişikliği!

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Şişli Şubesi adres değişikliğini yayınladı.

Nef Şişli 25 adres bilgileri!

Nef Şişli 25 adres bilgileri kapsamında proje, İstabul'un Şişli ilçesine bağlı Büyükdere Caddesi üzerinde bulunuyor. Satış süreci devam eden projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Elysium Art Şişli adres bilgileri!

Elysium Art Şişli adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin 2016 yılının Mayıs ayında yapılması planlanan Elysium Art Şişli projesi toplam 230 adet rezidans daire ve 20 adet ticari birimden meydana geliyor...

İzmir'de stad için adres Çiğli!

İzmir'de stad için adres Çiğli olacak. Yalı'ya yapılması planlanan tesisler için bürokratik engellerin bir türlü aşılamadığını ifade eden yönetim, Çiğli'deki arazinin uygun olduğunu ve harekete geçmek gerektiğini ifade etti.

Güneşli Balance adres bilgileri!

Dairelerin teslimlerinin 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Balance Güneşli Evleri projesi, Balance Gayrimenkul tarafından İstanbul Güneşli'de yaşama geçiriliyor. Güneşli Balance adres bilgileri şu şekilde...

Now Bomonti Şişli adres!

Now Bomonti Şişli adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Satış süreci devam eden Now Bomonti projesi toplam 105 adet konut ve 105 adet ofisten meydana geliyor...

Nef Şişli 25 adres bilgileri!

Nef Şişli 25 adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Firma bünyesinde yer alan ödeme planına göre yüzde 35 peşinat sonrasında 36 aya kadar taksitlendirme yapılan Nef 25 Şişli projesi, 57 adet daireden oluşuyor.

Ofton İnşaat Elysium Şişli adres!

Toplamda 230 adet rezidans daire ve 20 adet ticari birimden oluşan Ofton İnşaat Elysium Şişli adres bilgileri şu şekilde: Cumhuriyet Mahallesi İncirli Dede Caddesi Fırın Sk. No:1 Bomonti/Şişli - İstanbul...

Ofton İnşaat Elysium Art Şişli adres!

Ofton İnşaat Elysium Art Şişli adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 24 katlı tek blok halinde yükselen Elysium Art Şişli Bomonti projesi 230 adet rezidans ve 20 adet ticari birim bulunuyor...

Şişli Now Bomonti adres!

Şişli Now Bomonti adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Şişli Now Bomonti projesinde resepsiyon, concierge, vitamin bar, spa, fitness, restoran, cafe gibi alanlar yer alıyor.

Şişli Dekorasyon adres Haberi

Şişli Dekorasyon adres

Şişli Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mousa Azadı ve Reza    Ghanbarı ortaklığında kuruldu. 

Şişli Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi konusu:
MOBİLYA VE AHŞAP EŞYA a. Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen, ahşap merpen korkuluğu, ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü mamulün imalatını, pazarlamasını, dahili ticaretini yapmak. d. Şirket her türlü mobilya cila malzemeleri alım...