04 / 05 / 2024

şişli fabrika ihalesi

şişli fabrika ihalesi

İstanbul İli Şişli İlçesi'nde yer alan 245,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan fabrika İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından 13 Ocak 2015 günü saat 14:30-14:40 arasında ihaleye çıkacaktır

Şişli'de 27.8 milyon TL'ye yapım karşılığı onarım ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Şişli'de 27 milyon 804 bin 123 TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye iki yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye iki yeni okul!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye 2 yeni okul!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 15 Nisan'da yapılacak.

İzmir Çiğli Tramvay hattı inşaatında yeni mezun mimar ve mühendisler çalışacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvay ihalesi için bir ilke imza attı. Tramvayın inşaatında yeni mezun mimarlar ve mühendisler istihdam edilecek. 

Çiğli Tramvayı ihalesi 5 Kasım tarihine ertelendi!

Yatırımlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Çiğli Tramvayı yapım ihalesi 5 Kasım tarihine ertelendi.

İzmir Çiğli tramvay projesinin inşaatı yıl sonunda başlayacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka-Çiğli arasında hizmet sunacak 11 kilometrelik Çiğli Tramvayı’nın teklif ihalesi 20 Ekim'de. İzmir Çiğli tramvay projesinin inşaatı yıl sonunda başlayacak 2 yılda tamamlanacak.

İzmir Çiğli'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 6 milyon 373 bin 427 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Çiğli'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsası 11 milyon 172 bin 153 TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Çiğli'de 22.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 fabrika!

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan 2 fabrika toplamda 22 milyon 263 bin 903 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Emlak Konut Şişli Teşvikiye arsa ihalesi 15 Mart'ta!

Emlak Konut İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 15 Mart'ta yapılacak. İhale kapsamında inşa edilecek yeni projede konutlar ve dükkanlar yer alacak. 

İstanbul Vakıflar Müdürlüğü'nden Şişli'de inşaat ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından İstanbul-Şişli İlçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, 10262, 1 parsel, üzerine kat karşılığı konut inşaatı yapım işi ihale ediliyor.Tahmini bedeli 7 milyon TL olarak belirlenen inşaat işi için ihale 29 Ocak'ta yapılacak.

Çiğli Atatürk OSB'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli Çiğli İlçesi'nde Atatürk OSB içerisinde yer alan fabrika 6 milyon 373 bin 427 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 14 Şubat 2018 olarak belirlendi.

şişli fabrika ihalesi Haberi

şişli fabrika ihalesi

İstanbul İli Şişli İlçesi'nde yer alan 245,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan fabrika İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından 4 milyon 300 bin TL'ye satışa çıkılacaktır.


Satışa konu olan taşınmaz, 1. ihale günü tahmin edilen kıymetin yüzde 50'sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmek şartı ile ihale olunur.


İhale açık arttırma suretiyle yapılacaktır. Açık arttırmaya elektronik ortamda  teklif verme yoluyla başlanır. Elektronik ortamda teklif verme, birinci birinci ihale tarihinden yirmi gün önce başlar, ihalenin tamamlanacağı günden önceki gün sonunda sona erer. 


Bahse konu olan taşınmazın elektrik ve suyu bulunmaktadır. Her türlü belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır. Etrafta bitişik nizam yapılmış yapılar yer almaktadır.


İhale, İstanbul Adalet Sarayı'nda İstanbul Sulh Mahkemeleri satış memurluğu  odası Çağlayan'da yapılacaktır.


İhale İlanı 


T.C İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış...