05 / 05 / 2024

şişli halı saha yapım işi

şişli halı saha yapım işi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şişli 'de 2 Adet Halı Saha Yapım İnşaatı Yapım İşi ihale edecek, ihale 2 Ekim 2013 tarihinde saat 10:30 'da gerçekleştirilecek...

Halı saha işletmecilerinin kira isyanı!

Bursa Halı Saha İşletmecileri ve Sportif Faaliyetler Derneği Başkanı Yüksel Bulut yaptığı açıklamada pandemi sebebiyle çoğu işletmecinin kira ödemesi yapmadığını ancak 1 Haziran itibarıyla yer sahiplerinin kiraları talep ettiğini belirtti.

Şişli Teknik Lisesi'nin yerine AVM ve rezidans geliyor!

2012 yılında Vakıflar Kanunu’nda yapılan değişikler ile tartışmalı bir hal alanŞişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arazisinda  Bulgar Eksarhlığı Ortodoks Kilisesi Vakfı, inşaat firması Taş Yapı’yla anlaştı. 

Manisa Kula'ya iki yeni halı saha!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kula Belediyesi'nin Çukurbağ Kapalı Halı saha, Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne ve Sarıgöz Kur’an Kursu'nda hayata geçirdiği halı sahalar tamamlandı.

Anıtkabir’e yapılan halı saha için suç duyurusu!

Anıtkabir’e çocuk parkından sonra halı saha yapıldığını ortaya çıkaran Mimarlar Odası Ankara Şubesi suç duyurusunda bulundu. Eski Anıtkabir Komutanı, halı sahanın yerinin anıt bloku içerisinde olmadığını savundu

Anıtkabir'e halı saha mı yapıldı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, tepki çeken ve kaldırılan çocuk parkının ardından Anıtkabir yerleşkesi içine halı saha yapıldığını bildirdi.

Balıkesir Dursunbey'e 4 yeni halı saha yapıldı!

Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan’ın desteği ile Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın spor Toto Daire Başkanlığına sunduğu halı saha projeleri ile ilçeye 4 yeni halı saha kazandırıldı.

İzmir Ödemiş ve Kiraz'a halı saha müjdesi!

Spor Toto Teşkilatı, İzmir'in Ödemiş ve Kiraz ilçelerine gençlerin sosyal yaşantılarına katkı sağlamak ve spora olan faaliyetlere karşı teşvik için ikişer halı saha yapılacak.

Artvin Arhavi Halı Saha ve Spor Tesisi bugün açılıyor!

Geçtiğimiz ay sahil dolgu alanında yapımına başlanan ve yoğun çalışmalar sonucunda Arhavi'ye kazandırılan Halı Saha ve Spor Tesisi resmi törenle açılıyor. Arhavi Belediyesi tarafından organize edilen açılış töreni için hazırlıklar sürüyor.

Arhavi sahilindeki halı saha 2 ay içerisinde tamam!

Arhavi Sahil dolgu alanında devam eden halı saha inşaatı sürüyor. Spor alanında ilçe ve bölge adına büyük önem arz edecek ve bu doğrultuda yürütülen çalışmalar, özellikle sporseverlerin ihtiyacını karşılayacak şekilde şekillendiriliyor.

Ağrı'da Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin halı saha iskelesi çöktü!

Ağrı’da, Cumhuriyet Anadolu Lisesinin yapımı devam eden halı saha iskelesinin çökmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Cumhuriyet Anadolu Lisesinin bahçesinde yapılan halı saha inşaatı bilinmeyen bir nedenle çöktü.

Nevşehir Kaymaklı’da halı saha yapımına başlandı!

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Kasabasında sentetik halı saha yapımına başlandı. Halit Elma, ‘’ Kültür Merkezi içerisinde Kapalı Sentetik Futbol Sahası inşaatı başlamış olup, bu yatırımımız en kısa sürede hizmete sunulacaktır. " dedi.

Ertaşoğlu Turizm Halı Züccaciye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Ertaşoğlu Turizm Halı Züccaciye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şişli Şubesi, A.Mahmoad A Sabbagh Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Şişli'de açıldı.

Denizli Merkezefendi Belediyesi 12 adet halı saha yapacak!

Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyeciliğe büyük önem veren Merkezefendi Belediyesi, 1 milyon liralık yatırımla ilçe sınırları içinde 12 adet daha halı saha yapımına başladı.

şişli halı saha yapım işi Haberi

şişli halı saha yapım işi


Şişli 'de 2 Adet Halı Saha Yapım İnşaatı Yapım İşi ihale edilecek. İhale 2 Ekim 2013 tarihinde saat 10:30 'da M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sok. No: 62 Merter Güngören adresinde gerçekleştirilecek. İşin süresi yer tesliminden itibaren 120 (Yüzyirmi) takvim günü olarak belirlendi.




İlanı detaylı görüntülemek için