29 / 04 / 2024

İzmir Ödemiş ve Kiraz'a halı saha müjdesi!

İzmir Ödemiş ve Kiraz'a halı saha müjdesi!

Spor Toto Teşkilatı, İzmir'in Ödemiş ve Kiraz ilçelerine gençlerin sosyal yaşantılarına katkı sağlamak ve spora olan faaliyetlere karşı teşvik için ikişer halı saha yapılacak.




Spor Toto Teşkilatı, İzmir'in Ödemiş ve Kiraz ilçelerine gençlerin sosyal yaşantılarına katkı sağlamak ve spora olan faaliyetlere karşı teşvik için ikişer halı saha yapılacak. Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar önceki gün Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile yeni halı sahalarının yapımı için Ankara'da protokol imzaladı.


Protokole göre Ödemiş Kızılcavlu- Alaşarlı ile Ertuğrul -Kurucuova köyleri arasında halı saha yapılacak. Başkan Mahmut Badem. "Vatandaşlarımızı yaşadıkları yerde mutlu olması ve her türlü hizmetten yararlanması için çalışıyoruz. Dağınık bir şekilde bulunan hizmet alanımızda, birbirine yakın mahallelerin ortak alanlarında projeler uyguluyoruz. Bugüne kadar iki tane belediyemizin özkaynakları, 4 tane de Spor Toto Genel Müdürlüğü'nden aldığımız destekle 6 halı saha yaptık. İki tane daha halı saha yapılması Spor Toto Teşkilat Başkanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile protokol imzaladık. Önümüzdeki günlerde yapımına başlayacağız. Spor Toto Genel Müdürlüğü'ne desteklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.


Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar ise Karaburç-Çayağzı Mahalleleri arasına ve Umurlu Mahallesine birer halı saha yapılacağını söyledi. Özçınar, "Çocuklar ve gençlerimizin rahat, güvenli bir ortamda futbol oynayabilecekleri halı sahalarımızın protokolünü imzaladık.Gençlerimizi spora teşvik için elimizden gelen herşeyi yapacağız. Halı sahası olmayan söz verdiğimiz mahallelerimiz içinde yakın zamanda çalışmalarımız başlayacaktır. Kiraz'a hayırlı uğurlu olsun" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön