02 / 05 / 2024

Şişli yol bakım çalışmaları

Şişli yol bakım çalışmaları

Şişli Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü; Şişli genelinde cadde ve sokaklarda yol düzenleme yapım ve onarım işini 18 Mart 2015 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor.

Zamlı Evde Bakım parası ne kadar oldu? İşte Evde Bakım Maaşı yatan iller listesi 11-12-13-14-15 Eylül 2023...

Devlet, ihtiyaç sahibi milyonlarca kişiye destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda sağlık sorunları sebebiyle bakım ihtiyacı olan aile bireylerini desteklemek için evde bakım maaşı ödemesi yapıyor. İşte destek ödemesine ilişkin tüm detaylar...

Evde bakımı alanların yeni ve zamlı maaşları açıklandı! İşte evde bakım maaşlarında son dakika!

Evde bakımı alanların yeni ve zamlı maaşları peş peşe açıklandı! Peki güncel evde bakım maaşları ne kadar oldu? İşte evde bakım maaşlarında son dakika...

Evde bakım maaşı ödemeleri hesaplara yattı! Evde bakım maaşı almak için aranan şartlar neler? Nereye başvurulur?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, Mart ayı için evde bakım paraları hesaplara yatırıldı. Peki kimler evde bakım maaşı alabilir? Nereye müracaat yapılır? 

Evde bakım parasına zam geldi! İşte evde bakım parası miktarı! Ne 1000 TL ne de 2000 TL hızlı bakın

Türkiye'de yüz binlerce vatandaş, yakınlarına evde bakım parası alıyor. Asgari ücret ve memurlara yönelik zamla birlikte evde bakım ücretleri de artırılmıştı. İşte evde bakım ücretiyle ilgili detaylar...

İhtiyaç sahipleri 3 bin 340 TL evde bakım maaşı alacak! 24 Eylül 2022 Evde bakım maaşı sorgulama ekranı!

Evde bakım maaşı hangi şehirlerde yattı? Evde bakıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın bakımını üstlenenler için evde bakım maaşı yatan iller listesini araştırıyor. İhtiyaç sahipleri için 3 bin 340 TL evde bakım aylığı ödemeleri 15 Eylül itibarıyla yapılmaya başlandı. İşte, 24 Eylül evde bakım maaşı y

Evde bakım maaşları yattı mı? İşte evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşı günün en çok araştırılan konularından biri oldu. Evde bakım maaşları yattı mı? İşte evde bakım maaşı yatan iller!

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Aşkın Sandal tarafından kuruldu.

Şişli'deki Levazım Deposu binasının arazi meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul Şişli'de yıkılan Levazım Deposu binasının arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Gözde Grubu Çiğli fiyat!

Yeni yatırımlara imza atacak olan Gözde Grubu İzmir Çiğli projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyatı ne oldu? İşte Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyat ve detay bilgileri...

Akmerkez GYO, 24 apart daire ve otoparkı Üçgen Bakım'a kiralayacak!

Akmerkez GYO tarafından 27 bağımsız bölümden meydana gelen 24 apart dairesi ve 2 bağımsız bölümden oluşan otopark için Üçgen Bakım ve Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile kiralama sözleşmesi yapılacak.

Gayrimenkul sahipleri için yol yapım giderlerinde yeni dönem!

Belediye Gelirleri Kanunu Harcamalarına Katılma Payı Yönetmeliği'nde değişiklik yapıldı. Gayrimenkul sahiplerinden yol yapım giderlerinin 3’te 1’i ‘Yol Harcamalarına Katılma Payı’ adı altında alınabiliyordu. Değişiklik ile bu madde zorunluluktan çıkacak. 

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

Avantgarde Şişli tanıtım toplantısı 3 Şubat'ta!

Avantgarde Collection Kurucusu İsmet Öztanık ve CEO Cenk Öztanık'ın, Avantgarde Şişli’yi, yatırım planlarını, şehir otelciliğindeki değişimleri ve fırsatları, pandeminin turizm sektörüne etkilerini masaya yatıracağı basın toplantısı 3 Şubat tarihinde yapılacak.

Şişli yol bakım çalışmaları Haberi

Şişli yol bakım çalışmaları


Şişli Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü; Şişli genelinde cadde ve sokaklarda yol düzenleme yapım ve onarım işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 250 günde tamamlanacak. 


İhalesi; 18 Mart 2015 tarihinde saat 10.00'da Şişli Belediye Başkanlığı 2.Kat Fen İşleri Müdürlüğü'nde açık ihale usulü ile yapılacak. 



İHALE İLANI:



YOL BAKIM-ONARIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR

ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ


ŞİŞLİ İLÇESİ GENELİ MUHTELİF CADDE VE SOKAKLARDA YOL DÜZENLEME YAPIM VE ONARIM İNŞAATI İŞİ. yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 

İhale Kayıt Numarası : 2015/15202

1-İdarenin

a) Adresi : Merkez Mah. Darülaceze Cad. No: 8 ŞİŞLİ/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası : 212 708 88 88 - 212...